Påsken

Vi har haft en bra påsk, trots att jag är ledsen att det inte blev den vanliga påskfrokosten hos danska vännerna. I stället bjöd vi in svärmor och åt en massa gott i växthuset. 
 
På påskafton åkte vi till Ramsås huvud som är ett naturreservat. 
 
Jag hade hört att det finns blåsippor där nu och det var årets första för mig. 
 
I fredags eldade vi påskbål.
 
Fåren fick gammalt bröd. Min mobil har börjat tala om att flera bilder är liknande och vilken som är bäst. Den menade att de två föregående har samma motiv! Jag vill själv bestämma vilka bilder som är bäst! 
 
Det här ser ju inte så vårigt ut med vår gamla släde, men det var en fin solnedgång i fredags. Idag är det kallt och mulet så vi åkte hem från stugan. 
 
Ur dagboken 910404: Spöregn ganska stor del av dagen. Vi gick på Natural history museum. Återsåg valen, nästan det enda jag kom ihåg från Londonresan -78. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Vilken trevlig påsk ni fick trots den uteblivna frokosten :-) Så din mobil har också börjat mopsa upp sig, jag blir väldigt trött på min ibland. Anders mobilkamera är jag också sur på - oftast när han har tagit en bild på mig kommer det upp ett meddelande "Korrigerar bilden". Hrrmph... Varför skulle det behövas tycker den? ;-)

I London är det ju inte direkt överraskande med regn, men trist ändå...

Svar: Som tur är brukar vi se till att det finns mycket gott att äta och dricka åtminstone. Jag tycker att jag veckohandlar varje dag... Inatt uppdaterade sig min mobil och nu vill den göra en chatdiskussion istället för att skicka sms, men det verkar gå fram ändå. Nej, det var ingen finkänslig kamera, du ska vara okorrigerad! Ibland varnar min för att bilden kan vara suddig, det ser jag väl själv!... :-(
Ylva

2021-04-05 @ 09:53:47
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0