Uppläggningsfat

Jag har letat länge efter ett stort och oömtåligt uppläggningsfat, för det bästa vi hade i porslin sprack när det stod för nära grillen. 
 
 
Det här gav jag maken i julklapp men det är för dyrt och fint för att slabba runt med så det får bara användas hemma under ordnade former. 
 
Nu har jag hittat det perfekta fatet för grillning vid stugan; ett jättestort turkost melaminfat. Jag vet att man inte ska köpa plast, men ibland är det vad som funkar bäst.  
 
Vi har partysvält och har byggt partytält. Med en sida öppen mot valborgsmässobålet tänker vi att folk ska kunna gå omkring och hålla avstånd. 
 
Ur dagboken 910430: När jag kom hem skulle Fredrik precis gå. Jag knöt hans skor. Gick ner i källaren och hittade Anna, Charlotta, Ann, Thomas, Anders och Lasse. De flesta gick vid halv tre. 

Kommentarer
Postat av: Ami

Jättefina fat båda två!

Svar: Ja, nu är jag nöjd med fat för ett tag framåt. :-)
Ylva

Postat av: Ama de casa

Verkligen snygga fat! Smart tänkt med partytältet där :-)

Det var ett rejält valborgsmässofirande ni hade då när det begav sig :-D

Svar: Det blir partystämning med partytält. :-) Först var jag och tittade på en brasa för trettio år sedan, och så var jag hos en kompis innan jag kom hem och "hittade" en fest i källaren. :-)
Ylva

2021-05-01 @ 10:06:27
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Znogge

Så snyggt det översta fatet är! Absolut inget fel på det andra heller och det viktigaste är ju att det fungerar. I tider som dessa är helt klart ett partytält en tillgång!

Svar: Ja, jag gillar Cult Design. Tältet funkade bra, men blev mest en avställningsplats.
Ylva

2021-05-01 @ 12:54:15
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0