Bloggträff

Jag har en gammal bokbloggarkompis som är från Ljungby men bor i Milano som är hemma och hälsar på. 
 
Senast vi träffades var i februari 2020 och jag träffade henne då fast det kanske var dumt för precis därefter blev det ju hysteriskt i Italien. Det var jättekul att ses idag igen och vi pratade faktiskt lite böcker men mest annat. 
 
Jag cyklade i regnet till cafét och blev gulligt lockig på ena sidan. Det är fortfarande lite ovant med mina mörka ögonbryn, men kul. 
 
Ur dagboken 910827: Sen badade vi i våra genomskinliga underkläder. Det var inte så himla kallt men gud, vad roligt! Hedemoras boulesällskap var nog lite förundrade. 
 
(Jag kan tänka mig att det var panschisboulespelare som råkade på oss i volleybollaget för sextonåriga flickor när vi badade.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Så kul att ni kunde få till en liten bloggträff även i år. Nu känns det som att man vågar lite mer även om en viss försiktighet fortfarande är viktig.

Svar: Det har varit tråkigt för henne som inte har besökt sina föräldrar på 1 1/2 år. Jag är ju inte lika viktig att träffa, men det var jättekul att hon hann med det också. Visst ska man vara försiktig!
Ylva

2021-08-27 @ 21:49:13
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Kul att ni kunde träffas igen! Alltid skoj att träffa bloggkompisar :-)

Ni förgyllde nog dagen för boulepanschisarna när ni badade i era genomskinliga underkläder :-D

Svar: Jättekul! Jag har inte träffat så många bloggkompisar men det ser så himla trevligt ut när du träffar bloggare. :-) Ja, det var nog spännande för dem. :-)
Ylva

2021-08-28 @ 09:12:37
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Trevligt att kunna ses :)

haha...ni överraskade nog boulegänget då :)

Svar: Ja, det vore kul att träffa dig också i Hedemora/Avesta igen, men jag är så sällan hemma så jag vet inte när det skulle kunna bli. Ja, de blev kanske chockade. :-)
Ylva

2021-08-30 @ 14:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0