Försökskanin

Jag känner mig lite som en försökskanin denna sommar. Det blev två sprutor vaccin från Moderna, den första kände jag inte av men den andra blev jag dålig av. Dagen efter var jag alldeles matt och öm i kroppen. 
 
Jag har haft p-pillret Trionetta/Trinordiol sedan jag var tjugo, för att minska mensvärk, men nu bytte jag till Vinelle för att det är mindre risk för blodpropp. Jag har tjatat till mig Trinordiol fast jag är 47, men nu kände jag att det är dags att prova något annat, när det blev prat om proppar av vaccinet. Mensen slutade helt, det är ju fantastiskt! 
 
Jag har varit modig och handlat konstiga saker på vår nya affär med arabisk mat. Flaskan med gulgrön vätska med små prickar i var jätteläskig! Det är basilikafrön med gelé runt, som grodyngel. Jag var envis och drack upp den, men får se hur jag gör med den andra som ska smaka jordgubb... 
 
Jag brukar tvätta håret nästan varje dag, men tänkte att jag skulle prova att vänta några dagar eftersom jag hört att man bara ska tvätta det en gång i veckan. Mitt hår blir otroligt fett och flottigt och efter tre dagar ser jag ut som professorn i Tillbaka till framtiden!
 
Ur dagboken 910816: Åkte till torget. Emma höll på att svimma för det låg en blodig alkis på vägen. Björn fick stå ensam ett tag medans vi gick därifrån för att slippa se. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Modigt av dig att vara försökskanin på så många områden! Det var verkligen guld värt när mensen försvann, så skönt!

En blodig alkis kan inte ha varit en rolig syn...

Svar: Ja, visst var det modigt! Jag borde ju ha bytt piller för länge sedan men har inte kommit mig för förrän det kommer proppvarningar från olika håll. Tydligen var det inte vår sak att hjälpa honom...
Ylva

2021-08-17 @ 09:53:13
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Uff, den där grodyngeldrickan hade jag nog hoppat över :)

Svar: Ja, det är en ovanligt läskig konsistens... Och jag som inte tycker om när det smakar prickigt.
Ylva

2021-08-17 @ 14:58:53
Postat av: znogge

Du är verkligen modig du men friskt vågat...
Vår son fick sin andra dos av Moderna i går och han hade feber, frossa och huvudvärk i dag. Efter första sprutan kände han nästan inget.
Ju mindre mens desto bättre skulle jag vilja säga :D

Svar: Jag förvånar mig själv med allt detta mod. :-) Tydligen är det vanligt att bli dålig efter den andra sprutan, det tycker jag är konstigt när man borde vara lite immun. Ingen mens alls är absolut det bästa.
Ylva

2021-08-17 @ 15:16:29
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0