Kulturkullan

Vecka 32
 
* Läser: Fjällvandring åt helvete av Are Kalvö. Det här är det roligaste jag läst på länge! En norrman som försöker förstå grejen med att alla norrmän ska fjällvandra hela tiden. 
 
Fjällvandring åt helvete : en norrmans motvilliga försök att lära sig att älska naturen
https://www.adlibris.com/se/bok/fjallvandring-at-helvete-en-norrmans-motvilliga-forsok-att-lara-sig-att-alska-naturen-9789100174767
 
* Lyssnar på: Mark Knopfler på Tidal. Maken har fått en gammal förstärkare av en kompis och när han testar ljud blir det alltid Dire Straits/Mark Knopfler. Bra musik och tydligen bra ljud. 
 
* Veckans klipp: lemur tigger ryggkli
https://www.youtube.com/watch?v=WXM8tUnSJ3o
 
* Veckans händelse: Ljungby berättarfestival, 13-15 augusti. 
https://www.ljungbyberattarfestival.se/

Kommentarer
Postat av: Tony

Böcker... har inte läst många böcker i livet. Tänker att jag skall börja men, nja så blir det inte. Ljud och stereo däremot har jag testat mycket i livet, Dire Straits inte lika mycket. Sedan ett år tillbaka är jag helt vinyl-och stereofri. Den tiden är förbi för mig och det känns ganska gött.

Svar: Jag blev bibliotekarie för att jag tycker om att läsa romaner på papper, men det är tyvärr ett utdöende nöje verkar det som. Vi har stor stereo både hemma och i stugan, men det är sällan vi spelar.
Ylva

2021-08-09 @ 08:31:31
URL: http://vanligman.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Haha! Det gick verkligen inte att ta miste på vad den lemuren var ute efter. Men vem vill väl inte bli kliad på ryggen? :-)

Svar: Våra får skulle göra så om de kunde, när de är tama. Vi har en som brukar ställa sig och luta mot ens ben när hon vill ha kli. :-) Fast nu är de tyvärr förvildade och springer iväg när jag kommer...
Ylva

2021-08-09 @ 09:55:25
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: lisa

Haha låter som en roligt bok. Man behöver skratta nu mitt allt elände med pandemi och klimatkris :)
Älskar lemurer, dom är så coola :)
kram

Svar: Den är jätterolig och jag känner igen mig i en massa saker som att jag inte känner frihet i naturen när det enda jag vill är att äta något gott. ;-) Lemurer är söta med sina långa svansar. Kram!
Ylva

2021-08-09 @ 12:58:19
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0