Ljungbydagarna

Det har tidigt börjat kännas höstigt här och vi åkte ut med båten eftersom det kanske inte blir så många fler chanser i år. 
 
Det kom mörka moln men inget regn, så det blev en fin liten tur på Bolmen. 
 
Jag gick på Ljungbydagarna och åt älgkebab. Det brukar jag göra varje år när Balders från Arjeplog kommer hit och lagar älgsouvas. 
 
Jag satt kvar på torget till nästan halv tio på kvällen, men bandet som skulle börja spela klockan tjugo började aldrig och det var lite tråkigt att vara ute ensam. Det är samma sak varje år, på lördagen är alla trötta och orkar inte gå ut, men igår var det jag som gick hem tidigt för att jag är trött efter första skolveckan som varit intensiv hos oss på skolbiblioteket. 
 
Ur dagboken 910821: Jag gick och gjorde syntest på trafikskolan. Jag ser ingenting utan linser eller glasögon. 
 
(Detta borde inte komma som någon överraskning när jag redan haft glasögon sedan 1983 och linser sedan 1989.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Här kom hösten med augustis inträde. När jag får minnen på facebook ser jag att förra året badade jag för fullt. Knappast aktuellt nu för vattnet börjar redan bli kallt. Så surt :-( Synd att bandet inte kom till skott!

Svar: Visst blir man nostalgisk när det kommer upp gamla bilder på Facebook. Jag minns ett år (men inte vilket) då vi badade i oktober och en vecka senare snöade det!
Ylva

2021-08-21 @ 22:21:54
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: En vanlig man

Nog känns det som höstigt.
Jag velar lite om "En vanlig man" men nu ligger inläggen där igen.

Svar: Ah, då får jag kolla båda dina adresser.
Ylva

2021-08-22 @ 09:29:27
Postat av: Ama de casa

Oj! Jag hoppas att du inte hade din nya, vita klänning på dig när du åt den där älgkebaben... Den såg ut att vara omöjlig att inte spilla över sig. Men den såg väldigt god ut också :-)

Tur det finns hjälpmedel så man kan se vad som händer runt ikring en i trafiken :-)

Svar: Jo, visst, jag körde samma vita klänning igen. Men nu åker den i tvätten. Jag spillde lite älgkebab på bordet bara. :-) Mamma säger att hon talar om för pappa om det händer något nu när han börjar bli lite förvirrad i trafiken, men jag är inte jättenöjd med den uppdelningen...
Ylva

2021-08-22 @ 09:41:49
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Älgkebaben såg god ut. Men lite trist att gå ut ensam

Svar: Jättegott! Jag trodde ju att bandet skulle börja spela klockan åtta som de sagt och då hade det varit mer okej att sitta ensam...
Ylva

2021-08-22 @ 10:44:07
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0