Benvärmare och sovrumsmattor

Jag trodde aldrig i livet att jag skulle skaffa benvärmare! 
 
Skräcken från 80-talet och gymping med Susanne Lanefelt sitter i och jag har aldrig förstått vitsen med dem, men nu köpte jag ett par. 
 
En kompis tipsade mig om det när jag undrade hur jag ska hantera djup snö när jag bara har låga kängor. Så här! Jättebra, ju! 
 
Maken har köpt nya sovrumsmattor men missade att det är små bollar på dem, som vi kommer att kliva på...
 
Ur dagboken 911229: Vi skulle spela tre men trodde att vi skulle vara där halv två. Till slut blev vi insläppta i Långshyttans nya sporthall. 
 
(Det låter tråkigt att sitta och vänta i en och en halv timme i Långshyttan. Förlåt, Gunilla!)

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Anders har ju skaffat benvärmare nu. Eller ja, stödstrumporna funkar ju som såna också... Fast hans är inte lika fina som dina.
Minns på Skansen när förmannen Anders hade skaffat en stickmaskin och stickade benvärmare till elefanterna. Haha!

Ooops! Ibland missar man tiden, fast på sitt vis missade ni den åt rätt håll, det är inte kul att komma försent heller...


Svar: Stackars Anders som har benvärmare när det är varmt hos er! Haha, benvärmare till elefanter! De måste vara stora! :-) Det var väl kul för oss att få se Långshyttans nya sporthall. Långshyttan är en ledsen nedlagd bruksort. Nu kom jag att tänka på en gång när jag var där och gick på konsert med reggaebandet Rootvälta från Borlänge. Jag skulle hålla en killes glasögon när han ville slåss... Oj, vad jag kommer att få censurera dagboken nästa år, det vilda året när jag fyllde 18. :-)
Ylva

2021-12-30 @ 09:37:24
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0