En dålig dag

Det gick inte jättebra på jobbet idag. Vi har fått nya datorer och det är jätteskönt för de gamla var slöa, men nu är det trassel med skrivare. Den stora skrivaren gick sönder och då fick eleverna mejla mig så att jag kunde skriva ut på vår lilla skrivare, men då var inte den nya datorn kopplad till den. Dessutom har den inte kontakt med kvittoskrivaren. 
 
Sedan skulle jag spara ett dokument i molnet med då svarade servern med ett oväntat svar...
 
Det kom ett paket med böcker vi beställt men inte visste jag att jag beställt biografin om Avicii på finska. 
 
Jag blev lite uppmuntrad av ett par trevliga brandmän som skulle kontrollera våra brandsläckare (en kompis sa att jag skulle ha fotat dem, men det hittade jag inte på någon bra anledning till) och att handelsprogrammet gjort en liten bokgran. 
 
Ur dagboken 911208: Sen gick vi till Wienan som var stängt på söndagar. Men, minsann, hade Centrum öppet. Fult inpyrt ställe med sur kärring och sinnesslö kapsylöppnare. 
 
(Jag försökte underhålla en kusin från Västerås.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Hoppas att det ordnar till sig med tekniken för den ska bara funka. Förhoppningsvis så har ni någon finskspråkig elev som gärna läser boken. Snygg bokgran!

Svar: Du vet hur viktigt det är med fungerande skrivare och kopiator på en skola. Ja, nu har vi åtminstone EN bok på finska! Granen är söt.
Ylva

2021-12-08 @ 21:32:32
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Fy vad jobbigt med dator- och skrivarstrulet! Hoppas det ordnar till sig snabbt.
Jag förväntar mig en recension av Avicii-boken här på bloggen snart då ;-)
Mesigt av dig att inte fota brandmännen! Allt för bloggen vet du väl... :-D
Bokgranen var fin och kreativ!

Haha! Det lät som en bra underhållning det där ;-)

Svar: Ibland består mitt jobb av något slags utskriftsservice och det är jättetråkigt... Det är ju maken som jobbat med höghastighetsprintrar och lagar maskiner, inte jag! Haha! Håll utkik på bokbloggen! ;-) Får försöka fota brandmän nästa gång jag träffar några. Min kusin var inte alls impad av vårt lilla Åhléns men jag tycker att det var bra gjort att hitta ett öppet fik en söndag i Hedemora.
Ylva

2021-12-09 @ 09:54:34
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0