Freestyleroulette

Jag tror att det var jag och en kompis som kom på freestyleroulette på den tiden man lyssnade på kassettband. Det går till så att man mimar till musiken och ibland vet man inte om man sjunger högt och då blir det konstigt när man möter någon...
 
Jag har räknat cyklandet till och från jobbet som motion ett tag när det varit snö, men nu är det barmark och jag tog en promenad på kvällen. Här är vår coola fotbollsstadion Lagavallen. 
 
Jag hade gammal musik som jag kan texterna till i lurarna och sjöng kanske "Dölj mina händer, göm mina spår, håll om mig älskling, håll om mig hårt" med Peter LeMarc för en kille som cyklade förbi...
 
Det blir suddigt när det är mörkt, men man skymtar adventsljusstaken i fönstret högst upp på elverket. Den står där året runt och nu är det äntligen tid för den. 
 
Sådana här julgranar på flaggstänger tycker jag är fina. 
 
Ur dagboken 911216: Tobias ser mig inte. Det är väldigt frustrerande. Han stod och såg så söt ut i sina gula kläder och glodde ner i simhallen före träningen och pratade inte med nån. 
 
(Hade man tur kunde man träffa någon rolig person att prata med i korridoren utanför hallen där vi tränade volleyboll, men jag vågade nog inte prata med Tobias.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Fina bilder från din motionspromenad. Har för mig att du visat huset med ljusstaken tidigare. Lite kul att den alltid står där.

Svar: Ja, jag har haft med elverket förut, någon gång på sommaren tror jag. :-)
Ylva

2021-12-16 @ 20:53:50
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Fint och juligt här hos dig :-)

Då var det ju inte bara dig som Tobias struntade i - alltid något :-)

Svar: Ja, här finns mycket juleljus. :-) Ja, så kan man ju se det. Jag har svårt att tro att han inte såg mig; 172 cm rödhårig typ som dyker upp oönskat överallt, tänkte väl han... ;-)
Ylva

2021-12-17 @ 09:20:12
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Det där låter som en variant på norsk karaoke :)

Svar: Jag fick googla norsk karaoke. Ja, det är samma grej! :-)
Ylva

2021-12-17 @ 09:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0