Gård på vintern

Nu dök det upp ett minne på Facebook att det var tolv år sedan jag hittade mina tjocka röda strumpbyxor!
 
Aha, de jag har kvar är från Åhléns, då får jag kolla upp det nästa gång jag är i Växjö eller någon annanstans där Åhléns finns. Jag försökte titta på dera nätsida men där ser man inte hur tjocka sturmporna är. 
 
Varför har man en gård med djur 1,5 mil bort på vintern? Det är makens lekplats men idag körde jag ut för att mata djuren för han skulle på julbord. Här brukar jag köra in för att backa ut och vända men den där snöhögen hade jag inte lust att köra fast i. 
 
Denna grind brukar vara stängd, men nu kunde jag vända här i stället. 
 
Historisk händelse; det är första gången jag har vänt så att jag hamnat med nosen åt rätt håll när man ska köra hem! 
 
Ur dagboken 911215: Mamma och Birgitta väckte mig genom att kuta in och upplysa mig om att jag är rödhårig. Jag börjar nästan misstänka det själv. Nicke sa det, så då kan jag väl vara det då. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Tur att det inte är mer än 1,5 mil i alla fall ;-) Bra att du kunde rycka ut. Jag förmodar att de behöver tillsyn varje dag eller?

Svar: På sommaren sköter får och höns sig nästan själva, men man behöver titta till dem varje dag så att de mår bra och på vintern matar vi dem. Jag råkade ge fåren en halmbal i stället för hö igår, men de hade hö så att de klarade sig.
Ylva

2021-12-15 @ 21:28:05
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Det var lite dålig framförhållning av dig där för 12 år sen - du skulle ha köpt ett helt gäng med röda, tjocka strumpbyxor ju! ;-)
Duktigt vänt av dig där! Fast jag undrar... Brukar du backa hela vägen hem i vanliga fall? :-D

Haha! Vilket uppvaknande - i dubbel bemärkelse. Rödhårig minsann...

Svar: Nästa gång jag hittar ska jag köpa tio par! :-) Jag brukar parkera med nosen mot garaget till höger utanför bild och när jag ska hem köra in mot stugan, backa ut och vända. Möjligen körde jag på stenmuren lite med förra bilen...
Det var taskigt av mor och moster att säga så för det var ett av mina tonårskomplex och de visste inte att jag höll på att acceptera det för att Nicke sagt det. ;-)
Ylva

2021-12-16 @ 09:46:43
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0