Sömnskola

Idag hade jag återträff med sömnskolan som jag gått på. Inte för att sömnen har blivit bättre, jag vaknar fortfarande tre-fyra gånger varje natt, men jag är inte så trött på dagarna längre. Det har varit bra att prata med andra som har liknande problem och byta tips.
 
Det som funkar bäst för mig är nog dagsljuslampan som jag köpt och sitter farmför tjugo minuter varje dag och att jag plockat fram en gammal mobil och lyssnar på poddar så att jag inte behöver ligga vaken så länge innan jag somnar. Jag brukar vakna till vid midnatt och stänga av. 
 
Jag har fått en tröja som tidig julklapp av svärmor. Inte för att jag behöver några kläder, men jag blev jätteglad för jag hade inte köpt den själv men tycker om den. Det är inne med långa ärmar nu och man kan kura ihop sig i den. 
 
Ur dagboken 911220: När vi fått våra betyg och avtackat Berka, Maria Lindgren och Maria Schmelling flummade vi runt i korridorerna. Cederlöf stod och såg undrande ut när vi skrattade åt Åsas reaktion på sin brödmagnet. 
 
(Det där var ju jätteförvirrande, men resten av dagen var ännu värre så det finns inget annat jag kan citera...) 

Kommentarer
Postat av: En vanlig man

Känner igen det där med sömnproblem från en i min närhet.

Svar: Vad jobbigt! Jag har fått höra att träning och meditation/avslappning är bra men har inte kommit upp i den tid som behövs.
Ylva

2021-12-21 @ 07:48:43
Postat av: Ama de casa

Trist att du fortfarande vaknar på nätterna, men skönt att du ändå är mindre trött på dagarna.
Tröjan såg skön och gosig ut :-)

Kanske inte så konstigt att det blev förvirrande när ni flummade runt... ;-)

Svar: Det är hemskt onödigt att vara vaken på nätterna och jag hoppas att det är en period bara. Vi fick träffa en ung tatuerad läkare som tränar 90 minuter per dag och mediterar i 15. Hur många timmar på dygnet har han?!Haha, nej, då blir det såklart flummig dagbok... ;-)
Ylva

2021-12-21 @ 10:32:38
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Vad trist att du inte kan sova på nätterna. Hoppas det går över. Tröjan såg härlig ut

Svar: Det är jättetråkigt, men som tur är behöver jag inte gå upp förrän 8.45 så det är inte så synd om mig. Tröjan är väldigt skön.
Ylva

2021-12-21 @ 10:56:52
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Härlig tröja !

Ljudbok tycker jag är bra sömnmedel, då kan man sätta timer så man behöver inte vakna och stänga av :)

Svar: Ja, varm och go´. Ljudböcker har jag ännu inte vant mig vid, men podd funkar fint för det gör inget om man somnar. Det är också skönt att somna till musik och jag brukar ha klockradion inställd på radio i en timme om jag är ensam hemma.
Ylva

2021-12-21 @ 11:29:34
Postat av: znogge

Precis så fungerar min sömn också och det är bara så irriterande.
Vilken härlig tröja du fick av din svärmor.

Svar: Förut har jag kunnat sova tio timmar i sträck så jag vet inte var den här störda sömnen kommer ifrån. Visst är det irriterande! Ja, tröjan är mjuk och skön.
Ylva

2021-12-21 @ 19:14:24
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0