Åka tefat

Jag och väninnan gick till pulkabacken i närheten för att åka tefat. 
 
Visserligen hittade jag bara små barnsjtärtlappar på Dollarstore, men det stod bara minst tre år, inte någon maxålder, och jag tycker inte att de ska gå sönder vid första åket! Det är ändå pulkamärket Stiga. 
 
Vi körde sönder hennes sons tefat också, så nu får vi köpa nya grejor. Men roligt hade vi! 
 
Ur dagboken 910201: Fick höra att det skulle vara uppträdande som man fick gå på om man kom överens med lärarna. Det var 12.30-13.30 så vi stack iväg mitt på lunchen utan att fråga Ingegerd om vi fick gå från spanskan. Lite pinsamt blev det när vi satt i St Paulusgården och fick veta att det var en kristen grupp som hette Dropparna. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det var ju ändå det viktigaste! Förmodligen borde det väl stå någon form av viktbegränsning skulle jag misstänka. Jag satte mig på en av leksaksstolarna och såg att den tålde max 30 kg. Stolen höll men benen svajade onekligen lite...

Svar: Ja, kul var det! Ja, det borde stå något om att det är en leksak och kanske maxvikt. Jag får leta efter mer robusta saker!
Ylva

2021-02-01 @ 21:03:58
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: lisa

Haha huvudsaken att ni hade roligt. Själv har jag inte åkt pulka sedan barnen var små. Det är ju så himla roligt :)

Kram

Svar: Vi hade jättekul! Det hade varit bra att ha med sig några barn som förkläde, men jag tycker att man ska få åka som vuxen också utan att det är konstigt. :-) Kram!
Ylva

2021-02-02 @ 08:48:04
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Det är som jag konstaterar i dagens inlägg - det var bättre kvalitet på grejerna förr :-)
Senast jag åkte "pulka" måste ha varit på 90-talet när vi hade ett pulkkalas med glögg. Just ingen snö och pulkorna bestod av svarta sopsäckar. Jösses vad kul vi också hade, men oj vilka blåmärken dan efter...

Snopet där... Först skolk och sen psalmer (?) ;-)

Svar: Dels var det bättre grejor förr, dels frestar man på leksaker för mycket om man är för tung... Vi borde ha anat något när det var i St Paulusgården vid kyrkan, men var pigga på att skippa lektioner. :-)
Ylva

2021-02-02 @ 10:14:48
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0