Isen är borta

Jag är inte så vårfixerad utan tyckte att det var synd att snön försvann lagom till sportlovet, men det är klart att jag njuter av de soliga dagarna. Det bästa är när det är sol och vindstilla, oavsett årstid, och då har jag tyvärr hamnat på fel ställe för här regnar och blåser det för det mesta. 
 
Det är bara lite is kvar i kanten av ån nu. 
 
Jag försöker låta bli att köpa alla saker jag ser med får och höns, men de här kunde jag inte motstå; en kökshandduk från H&M Home och en påsktupp från Önska IK-form i Värnamo. 
 
Ur dagboken 910228: Vi spelade damlaget mot juniorerna. De hade Clabbe, Anders Granlund, Horseface och Johan + några tjejer. Jag sa till Johan att jag nästan blev sårad när han nickade på min smasch. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Vilket härligt väder ni har! Här har det varit rätt gråtrist på sistone och så även idag. Synd eftersom uteserveringarna äntligen ska få öppna idag efter fem veckors tvångsstängning...
Hmmm... Kommer möjligen den där tuppen från Apladalen i Värnamo? ;-)

Det står inget om vem som vann matchen? Gissar att det kanske inte var damlaget då... :-D

Svar: Nu är det mulet igen, man får vara snabb och gå ut när det är sol. Vad härligt för er att kunna äta uteute igen! Jag tänker på Stadsmusikanterna från Bremen, men det där kan absolut vara en lokal variant i Apladalen! :-) https://sv.wikipedia.org/wiki/Stadsmusikanterna_fr%C3%A5n_Bremen
Det stod inget om vem som vann matchen så det var nog inte viktigt. :-)
Ylva

2021-03-01 @ 09:41:52
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0