Värnamotur

Idag åkte jag med väninnan till Värnamo och gick på bokrea bland annat.
 
Värnamo är en mysig stad med många caféer, till exempel ligger Ditt café - Livingroom till vänster. Tidigare var det mitt favoritcafé Pelikanen och de har renoverat och bytt namn och det är fortfarande mysigt och ligger fint vid ån. 
 
Det finns ett namn på min diet! Förutom frosseri kan jag kalla det 12-timmarsfasta för jag brukar inte äta mellan 21 och 9. Hehe... Det blev en glass på Kandyz. 
 
Det blir alltid dåligt när man (jag) fotar månen! Här är den nästan full och hänger i ett träd, som alla längtar efter att göra på fredagskvällarna... 
 
Jag är nöjd med min shopping och då saknas det några saker på bilden som jag ska ge bort. 
 
Ur dagboken 910226: Jag och Åsa åkte skridskor med spark. Det var sol, det var medvind, det var härligt. Sen vände vi och frös om öronen. Då kom Björn och skjutsade oss på sparken. 
 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Grattis till en lyckad shopping!

Svar: Tack! De har en massa roliga inredningsbutiker i Värnamo och jag hittar saker jag inte visste att jag behövde. :-)
Ylva

2021-02-26 @ 21:09:56
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

I Apladalen i Värnamo... Jahaja, där klistrade sig Märtavisan på skallen igen. Det är lite synd om Anders nu, först Märtavisan hela dan och sen Schlager ikväll... ;-) Fast jag har ju inte sett nån Schlager live i år utan snabbspolat genom deltävlingarna på söndagarna. Jag kanske håller på att bli botad? :-D
Jag tycker din månbild är superfin! Du har ju fångat hur många fullmånar som helst på en och samma bild där ;-)

Åh! Björn var nog din "Lars" kanske. Lite romantiskt sådär. Man ska verkligen passa sig när det går för lätt att åka skridskor åt ena hållet... Anders brukade bogsera hem mig med hjälp av halsduken. Fast då hade jag inte den runt halsen utan höll den i handen ;-)

Svar: Haha! Jag skriver Värnamo och ni fyller i med Apladalen, där jag inte ens var denna gång. :-) Här blir det schlager ikväll, oklart om maken kommer att hitta på något viktigt att göra under tiden. Månen var så stor och fin... Nej, Björn är min kompis Åsas tvillingbror, som var snäll och räddade oss. Jag var fortfarande kär i deras kusin Magnus, bland andra. :-)
Ylva

2021-02-27 @ 09:55:35
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Längesedan jag var i Värnamo.
Har besökt Apladalen många gånger som reseledare.
Ingen snö kvar heller, ser jag.
Lyckad shopping och säkert härligt att komma iväg någonstans.
Trevlig helg!

Svar: Apladalen är så fint! Jag hoppas att jag kan ta mig dit när äppelträden blommar. Plötsligt fick vi tio grader varmt direkt efter att det varit vinter, så nu är nästan all snö borta. Ja, det var så kul att få komma iväg någonstans och shoppa. Ha det bra!
Ylva

2021-02-27 @ 12:54:31
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0