På Lidl

Jag försöker att gå och handla på tider när det inte är så många andra där.
 
Det är en liten stad och lätt att hålla avstånd, idag var det lugnt på Lidl.
 
Haha, ett set med grillad kyckling! Jag försökte förklara för maken att jag tycker att det är lite besvärligt att hantera kyckling eftersom man helst ska ha olika skärbrädor och knivar till det (det har vi inte) och han förstod inte riktigt varför jag tycker att det är läskigt att ta i död kyckling när jag håller i de levande. Då brukar jag ändå vara med och slakta kycklingar och göra gryta, men det är skillnad. 
 
En levande kyckling/höna är varm och mjuk!
 
När man går på Lidl brukar man komma hem med allt möjligt men idag handlade jag bara det som stod på listan, förutom en spagettislev. 
 
Dessutom fick jag fina lockar i regnet, helt i onödan.
 
Ur dagboken 910120: Vi tog det lugnt och åt frukost vid tvåtiden. Pappa ringde och sa att vi skulle äta middag halv fyra. Han tyckte nog det var lite konstigt att jag nyss ätit frukost. 
 
(Jag sov över hos en kompis och tog det lugnt och det gjorde vi verkligen för vi hade inte börjat dricka då, men vi pratade hela natten.)

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vi har ingen Lidl här men det hade inte skadat med lite konkurrens tycker jag. De vill bygga men kommunen är inte samarbetsvillig... Tråkigt.

Svar: Konstigt, kommuner brukar vilja etablera. Här blev det visserligen fult med Lidl och Burger King när de skulle försköna spårområdet efter att ha tagit bort rälsen, men det är praktiskt för oss som bor nära.
Ylva

2021-01-20 @ 21:15:17
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: lisa

Skönt att vara nästan ensam i butiken. Vi har inte Lidl här utan måste åka 2 mil till Södertälje. Det är synd för dom har så mycket bra till så bra priser :) Kram <3

Svar: Lidl är kul för att de har lite annorlunda saker och jag köper ofta kläder där, men man får ju chansa lite på storlekar eftersom de inte har provrum. Kram!
Ylva

2021-01-21 @ 08:38:55
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Här går vi oftast på Aldi där det är gott om utrymme mellan hyllorna och aldrig särskilt mycket folk. Eller så tar vi bilen upp till en nyombyggd Mercadona där det också är gott om space. Den här inne i stan är inte lika rymlig.
Snygga lockar!

Frukost klockan två? Det är lunchtid här hos oss...

Svar: Aldi gillar jag, Mercadona vet jag inte om jag varit på. Nu fick jag lite nytta av lockarna när jag visade upp dem på bloggen. :-) Här i Småland säger de middag om lunch och i Spanien har ni siesta när många här äter middag. :-)
Ylva

2021-01-21 @ 09:13:51
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0