Shopping

Mitt helgnöje är att cykla till Ljungbyporten, vårt lilla handelsområde. Idag cyklade jag till Intersport som har ombyggnadsrea och köpte en badmintonracket så att vi har fyra stycken om vi vill spela dubbel vid stugan. 
 
Jag köpte även en vindtät tröja som ser ut att vara gjord i våtdräktstyg, för det har jag funderat på. Det råkade vara på affären Ljungby fishing som ligger inne på Intersport, men de hade också 20% rabatt på Pinewoodkläder. 
 
Den kan jag ha som jacka när jag ska extremsporta. (Haha, som om jag gör något hårdare än gå/cykla/åka inlines.) Den ser blå ut på bild, men är mer petrol, fin färg tycker jag. 
 
Sedan handlade jag lite småsaker på Dollarstore, dock inga kalsonginlägg. 
 
Ur dagboken 910123: Idag gjorde jag en fin cirkel på tavlan på matten. Kunde inte läxan. 
 
(Det där minns jag faktiskt. Jag hade fullständig panik och ritade snabbt en otroligt oregelbunden cirkel på vita tavlan, varpå alla skrattade.)

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Snygg jacka!
Haha! Kalsonginlägg... Tja, om självförtroendet ökar kan det ju vara ett bra alternativ till exempelvis strumpor i fillingarna ;-)

Ibland etsar sig dom mest konstiga sakerna fast i huvudet :-D


Svar: Synd att den inte fanns i rött bara. Eller svart hade jag nog valt, men nu fanns det bara denna färg och det kan vara kul för mig som mest har rött och blått.
Haha, ja, eller så kan man köpa en ishockeysuspensoar. :-)

Ja, det är mycket konstigt som fastnar i hjärnan...
Ylva

2021-01-24 @ 09:45:29
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Fin jacka !

haha...kalsonginlägg :) Fast många BH:ar har väldigt tjocka inlägg har jag sett... så varför ska inte killarna få luras :)


Svar: Det är skönt med en jacka som är vindtät utan att vara stel som en regnjacka. Haha, det har du rätt i! Ama föreslår det gamla knepet strumpa i kalsongerna annars. :-)
Ylva

2021-01-24 @ 11:25:59
Postat av: Martin

Även Ljungbyporten är väl ett bra exempel på hur man ruinerar en stadskärna. I Halmstad med sitt allt mer tömda centrum heter det Hallarna och Flygstaden. Men inget att deppa för då jag förmodar att Sverige är i gott internationellt sällskap.

Svar: Ja, det gick dåligt med att bara ha sällanköp när de lade Citygross där, men alla klädaffärer ligger ju kvar i centrum åtminstone.
Ylva

2021-01-25 @ 00:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0