Biltur

Vi hade en fin solnedgång igår.
 
 Idag tog vi en biltur med svärmor.
 
Jag känner inte igen mig i Norje när det inte är Sweden Rock här! 
 
Karlshamn är fint! Vi strosade dessutom runt lite i Sölvesborg och jag och svärmor blev glada när vi fick handla på ÖoB, som vi saknar sedan de stängde 
 
Ur dagboken 910729: Idag var det varmt. Jag hade jeansshorts, knnuten jeansskjorta och baddräkt under. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

En bra dag helt enkelt! Fint väder dessutom :D

Svar: Oj, det var väldigt blandat väder och vi besökte Kristianstad i fem minuter, gick till Naturum och direkt tillbaka till bilen när det kom världens åskskur! Men i Karlshamn hade det klarnat upp. :-) Det verkar som att du också hade lite problem med blogg.se och att kommentera.
Ylva

2021-07-29 @ 23:14:47
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Tony

Norje är väl kanske inget utan Sweden Rock. Karlshamn är väl en fin stad vill jag minnas. Men häromåret enades jag och frugan om att vi besökt Karlskrona för tredje och sista gång i livet, tråkig stad på något sätt.

Svar: Vi förundrades över hur man kan vilja bo tätt på en camping som de gör i Norje, inte vår typ av semester. Karlshamn var fint, i alla fall hamnen som vi tittade på. Karlskrona var det länge sedan jag besökte, men det är en trevlig sommarstad.
Ylva

2021-07-30 @ 06:34:58
URL: http://kulturinatur.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

Trevligt med en biltur :-) Vi var också ute och bilade igår, men vår shopping blev på IKEA istället för på Ö&B. Där storshoppade vi loss på en varsin varmkorv :-D

Redo för ett dopp alltså? Ja ett sånt är ju aldrig fel när det är varmt ute. Hmm... Verkar som det nästan aldrig är varmt här hos oss, va? ;-)

Svar: Korv på Ikea blir det om jag inte ätit på restaurangen innan. Jag börjar nästan känna ett sug efter att åka dit igen trots att jag fick överdos när vi renoverade köket. :-) Det var länge sedan jag badade så mycket som jag har gjort denna sommar och 1991 bodde jag nära en sjö och då blev det också ofta. :-)
Ylva

2021-07-30 @ 09:34:32
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0