Glasängeln och Ljungsjön

Vår skogskyrkogård fyller hundra år och det firas bland annat genom att de har fått ett nytt fint konstverk; en glasängel. 
 
Hoppas bara att den får stå kvar utan att någon har sönder den, den ser lite skör ut. Den står vid en minneslund för barn och jag blev tårögd när jag såg gravstenar för Lillan, Lillebror och någon som hade samma födelsedag som dödsdag. Det är oändligt sorgligt med barn som dör!
 
Min brorson fyllde 18 igår! Vi brukar ses någon gång om året och ännu mer sällan nu i corona så jag får en chock varje gång för han slutar aldrig växa! Mamma och pappa var med och firade igår och här är lilla mamma (farmor) och långa Leo. 
 
Jag cyklade till Ljungsjön, en liten sjö som de grävt ut bakom räddningstjänsten och energiverket.
 
Här skymtar energiverket i mitten, men det stör inte. Jag hade hoppats på att de skulle göra en badplats här, men vattnet ser ganska sumpigt ut... 
 
Ur dagboken 910613: Vi gick på ett pannkakshus. Det var väldigt kul. Carl och Stefan var helgalna. Carl kastade ut sina mackor genom fönstret. Sen gick vi på pub också. 
 
(Språkresa till Hameln. Jag drack inte när jag var 17 men jag undrar lite vad som hände på puben, det står inget om det. )

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Vilket jättefint konstverk! En väldigt fin bild på brorsonen och mamsen/farmor också.
Sumpvatten är nog inte så trevligt att bada i...

Verkade gå vilt till där på resan. Synd att du censurerade vad som hände och inte noterade det i din dagbok :-)

Svar: Visst är de söta, farmor och barnbarn. Jag är van att bada i sumpvatten i dammen, men jag vill inte vada genom vass för att komma ut i sjön... Det låter som att till exempel Carl kan ha gjort något galet på puben. :-)
Ylva

2021-06-14 @ 10:09:07
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0