Sega råttor och rosor

Idag har jag min favoritklänning med sega råttor på. 
 
Det är nog det plagg jag får mest kommentarer om. Jag köpte den för jättemånga år sedan på ett homeparty för barnkläder från Me&I och det är en fantastisk kvalitet. 
 
Jag köpte två tiopack med rosor för att det var billigt på Ica och för att de är fina! Idag har min bror och svägerska tjugoårig bröllopsdag, det finns alltid något att fira! 
 
Ur dagboken 910616: Halv fyra följde jag med Aletta till Schützenfesten igen. Hon och Meike spelade i orkestern i det rökskadade tältet. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Vilken vacker bukett och vilken fin klänning!

Svar: Tack! Det är saker som gör mig glad. Jag brukar ju säga att jag vill ha hela Lilla S:s garderob, barn har ofta roliga kläder. Nu när jag tittade på Me&I hade de inte alls lika roliga vuxenkläder längre tyvärr.
Ylva

2021-06-16 @ 23:54:49
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Vilken fin och rolig klänning! Rosorna är väldigt vackra och visst är det tur att man alltid kan hitta nåt som man måste fira :-D

Att vistas i ett rökskadat tält låter inte så trevligt oavsett om man spelar eller bara tittar på...

Svar: Det borde finnas flera märken som gör barnkläder i vuxenstorlekar, barnkläder har ofta roliga mönster. :-) Ja, idag firar jag första baddagen (vad konstigt det ser ut i skrift, som sabbaten). Det var konstigt det där med det rökskadade tältet, några dagar tidigare stod det att Schützenfest är ett slags tivoli som skytteklubben ordnar varje år. :-)
Ylva

2021-06-17 @ 09:35:03
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0