Utomhusteater

Jag passade på att fira de nya restriktionerna med att gå på premiär på en uteteater. 
 
De har byggt upp en läktare för sittande publik utanför Lokal16.
 
Ungdomarna i Teater16 spelade Som vi vill ha det! av Shakespeare, det var kul att se. De har övat sedan i augusti och det är så härligt att de äntligen får visa pjäsen. 
 
Ur dagboken 910601: Vi har inte sovit mycket inatt. Vi klättrade i björkar, kröp ut på en gammal stock i vattnet där Anna lyckades ramla i med Emil. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så trevligt och så roligt för dem att kunna spela inför publik!

Svar: Det är det verkligen och nu är man ju svältfödd på kultur och blir väldigt glad väldigt lätt, men de är faktiskt hemskt duktiga!
Ylva

2021-06-02 @ 06:23:24
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jag förstår att Kulturkullan blev väldigt glad över att kunna få vara lite kulturell igen :-) Ungdomarna måste också vara överlyckliga kan jag tro.

Det var verkligen nattliga äventyr där! Kanske såna är en förklaring till att du kunde sova så himla länge på "mornarna" :-D

Svar: Ja, här ska kulturas nu när jag får chansen! :-) Ungdomarna är glada och väldigt duktiga för att vara amatörer. Haha, ja, dagen efter somnade jag mitt på dagen och mamma väckte mig klockan fyra och så gick jag på en till fest! :-)
Ylva

2021-06-02 @ 10:01:44
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Vad trevligt med uteteater, speciellt i dessa tider, men jag gillar det allmänt. Enda nackdelen är vädret, bara att hoppas på tur.
Ha det bra!

Svar: Det var fantastiskt att äntligen få uppleva lite kultur och det var en vacker kväll men blåste lite kallt. Ha det fint!
Ylva

2021-06-02 @ 11:36:43
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0