Fössta tossdan i mass

Idag är det Smålands nationaldag; Fössta tossdan i mass! Då ska man äta massipantåta, men det struntar vi i för vi gillar inte det. Samtidigt är det Bananens dag och det vet jag inte riktigt hur man ska fira men jag har ätit ett par halvruttna bananer som jag micrade och hade glass till. 
 
Vi har en gammal fotokalender från 2016, här är en bild från Southend och det syns inte men det är utsikt över havet. 
 
Vilken underbart full kalender jag hade! Nu har jag en massa pengar över eftersom jag brukar lägga det mesta på kultur och resor, och det mesta går till att tröstäta nu...
 
Ur dagboken 910304: Temadag odräglig tror jag. Speciellt på lunchrasten. Åsa och Marit ville inte kännas vid mig och Emma när vi skämde ut oss för T2.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag älskar prinsesstårta och för första gången såg jag att skånska konditorier uppmärksammar dagen. Dock tog jag mig i kragen och föll inte för frestelsen!

Svar: Hihi! OM jag hade tyckt om det hade jag absolut firat idag!
Ylva

2021-03-04 @ 20:44:59
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Prinsesstårta som är så gott! Såg en i frysdisken på Scandígo härom dan, men precis som Znogge behärskade jag mig och den fick stanna där i frysen :-D

Oj... På vilket vis skämde ni ut er? Har du sagt A får du faktiskt säga B också :-D

Svar: Fryst tårta passar mig bättre, då blir det som glass. :-) Det hjälper inte att jag talar om vad som stod om utskämningen; " Häj, oj, hahahaha." ;-)
Ylva

2021-03-05 @ 10:01:22
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: lisa

Jag gillar marsipantårta men det får inte bli för mycket för då växer det i munnen på mig :)
Vilken fin almanacka.
Haha så du är också en som tröstäter. Känner verkligen igen mig i det :)
Kram <3

Svar: Jag brukar ju inte tacka nej till tårta annars, men just kombinationen ren grädde och marsipan gillar jag inte. Det året valde jag bilder från England och jag saknar att åka dit. Nu när makens mormor där har dött blir det inte av. Ja, jag tröstäter nu när det inte finns något annat kul att göra... Kram!
Ylva

2021-03-05 @ 12:25:53
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0