Göteborgsresa

Jag och väninnan åkte till Göteborg och hälsade på en annan väninna i helgen. Vi skulle ha gått på en standup med Henrik Hjelt som såklart blev inställd, men vi valde att åka dit ändå och har haft så himla roligt! Det behövs ingen humorshow för att roa oss.
 
En otäck sak som hände var att det brann i en byggnad på Ringön ett par km bort på natten till lördag. Vi såg röken när vi åkte spårvagn över bron från Hisingen och det tog lång tid för dem att släcka. Väninnan som bor där fick ett varningssms på natten och den andra fick ett när vi var i närheten, men jag fick inget. 
 
Jag hade munskydd för första gången på tåget, kolla vad snyggt vi matchade kläderna! 
 
Ett projekt jag hade var att ta mig till Lindholmen Street Food och det var lite olämpligt för det var jättemycket folk där, men vi fick ett eget bord och försökte hålla oss ifrån andra människor. Supertrevligt ställe med olika matvagnar. 
 
En annan grej på min lista var Steampunk bar som vi också prickade av. 
 
Tyvärr är de specialiserade på gin som inte jag gillar, men jag valde en drink med whisky, som jag inte heller gillar, men som var fylld med en massa annat så att man inte kände den smaken och drinkarna var jättefina och rykande! 
 
Vi åt gott på puben Glenn där de hade rock quiz och som tur var hade vi med oss väninnans 25-årige son som visade sig ha bättre koll än vi på 80-talsrocken! 
 
Ur dagboken 910328: Gick upp halv elva. Det var lite sent för jag skulle till tandläkaren kvart över. Åkte dit och blev undersökt av Jan Lager på ett par minuter. Han sa att det såg oförskämt bra ut. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Vilken härlig helg ni fick och vad snyggt ni matchade med munskydden! Jag har jättesvårt att matcha eftersom dom munskydd vi använder är blåa... ;-)
Fast usch vad otäckt med branden...

Ett sånt utlåtande har jag nog aldrig fått av en tandläkare. Både han och jag brukar typ bara vara lättade att det hela är över :-D

Svar: Vi hade en fullspäckad och jätterolig helg! Jag har engångsskydd också, som är blå på ena sidan och det står inte vad som ska vara utåt så jag kan välja vitt eller blått då. :-) Det där tygskyddet var bekvämare och är tvättbart så det ska jag ha nästa gång jag åker tåg också, om det behövs då. Jag har aldrig haft några hål i tänderna förutom små som man kan borsta bort!
Ylva

2021-03-29 @ 09:39:55
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Znogge

Vilken härlig helg det blev!

Svar: Ja, vi klämde in massor med saker på en helg, så det får räknas som påsksemester! :-)
Ylva

2021-03-29 @ 11:05:25
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ami

Vilken härlig helg ni har haft!
Men otäckt med branden.
Jag gillar att matcha munskydd med kläderna. Och här nere är de så billiga att det går att köpa i olika färger.

Svar: Ja, det var så kul att komma iväg och hänga med kompisarna och vi hann med massor! Ja, det är läskigt med bränder, men ingen blev skadad som tur var.
Kul att kunna matcha munskydd! :-)
Ylva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0