Kulturkullan

Vecka 21
 
* Läser: Bladet från munnen av Elsie Johansson. Elsie är en av mina favoritförfattare, men det här är något slags sammanfattning som den nittioåriga författaren vill göra och det blir inte så bra. 
 
Bladet från munnen
https://www.adlibris.com/se/bok/bladet-fran-munnen-9789100188184
 
* Lyssnar på: James Newman på Tidal. England fick noll poäng i ESC och jag fattar ingenting! Låten var en av mina favoriter, bland en massa halvnakna kvinnor med midjelånga hår, väldigt orättvist! Förutom en del jobbiga DJ-mixar tycker jag att han är bra. 
 
* Veckans klipp: arg kattunge. Jag har nog haft med den förut men det är så kul för den är verkligen jättearg!
https://www.youtube.com/watch?v=Le2MGWRa_SE
 
* Veckans händelse: På söndag öppnar Märtas glasseri på Gamla torg i Ljungby. (Om man googlar Märtas glasseri kommer mina foton upp.)

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Haha! Ja, arg är bara förnamnet :-D
Minns när kusinen och jag klappade på små söta lejonungar på Kolmården (mamman hade vi förpassat till en annan bur). Dom var så mysiga! Vi var borta en vecka på lov och när vi kom tillbaks och skulle gosa med ungarna efter det så betedde dom sig ungefär som kattungen i klippet. Dom lär sig snabbt att man nog ska akta sig för människor... :-)

Svar: Hooah, ja, lejonungar ska man vara försiktig med! Jag har sett film på vårdare med stora lejon som är ganska hårdhänta när de leker... men så ljuvligt att få leka med små lejonungar! <3
Ylva

2021-05-24 @ 09:48:57
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: lisa

Hörde också att England fick 0 poäng. Har inte hört låten men inte kan den ha varit sämst.
Vilken söt kattunge. Djur har definitivt känslor som en del hävdar att dom inte har <3
Kram

Svar: Det är inte längre en musiktävling, men jag tycker att det är trist när länder samlar poäng på utseende. Djur har verkligen känslor, visst är den söt! Kram!
Ylva

2021-05-24 @ 13:25:51
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0