Torghandel

Ibland kommer jag på att det är torghandel här på lördagar och där kan man gå ett varv när man inte har något annat för sig.
 
Jag handlade honung hos Korv-Johan (!) och te hos Amazing farm. 
 
Tet Bakom lagårn låter spännande och jag vill åka till Amazing farm i Alvesta. Honungen från Vittsjö ska jag sälja till en kompis för jag fick just veta från maken att vi fick en burk hemgjord honung av vänner som fick hö av oss. 
 
Jag hade en idé om att gå till Erikshjälpen också, men det var fortfarande kö fast de haft öppet i två timmar och de där molnen mullrade oroväckande så jag gick hem. Ja, detta är lite av vad man kan hitta på en lördag i Ljungby och ikväll blir det Eurovision hos väninnan. 
 
Ur dagboken 910522: Thomas bil kokade igår. -Jag börjar hata den här bilen. Lika lugnt som alltid. 

Kommentarer
Postat av: lisa

Vad mysigt med torghandel.:)
Här har det också varit mörka moln idag och regnat till och från. Det har till och med åskat.
Ha en fin lördagskväll kram

Svar: Torghandeln är trevlig och det är kul att kunna köpa lite närproducerat ibland. Vi hade också åska igår, och sol och regn och hagel hörde jag hos en kompis en mil iväg. Kram!
Ylva

2021-05-22 @ 18:38:02
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Znogge

Här blev det regn och åska så vädret har inte varit pålitligt i dag.
Så mysigt med torghandel!

Svar: Vädret var omväxlande igår minst sagt, ett tag kunde jag sitta på balkongen. Torghandel är kul, men jag saknar en tysk som sålde fantastiska munkar fyllda med jordgubbssylt!
Ylva

2021-05-22 @ 19:18:54
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

"Bakom Lagårn" lät lite suspekt tycker jag ;-)
Jag kollade inte på Storschlagern igår heller, förutom att jag satte över till den kanalen en kort stund och råkade då pricka in Tusses framträdande. Vad tycker du om resultatet? Jag kan inte uttala mig eftersom jag bara hört Tusses låt :-)

Thomas verkade ta det coolt. Bra så, ingen idé egentligen att hetsa upp sig - det hjälper ju föga.

Svar: Jag tänker mest på nässlor och sånt bakom lagårn, men tet verkar gott. :-) Det blev ett väldigt oväntat resultat på ESC för mig, när Italien vann med en hemskt konstig låt. Tusse kom bara på plats 14 fast jag tyckte att han var jättebra. Stackars England fick noll poäng och det var en av mina favoriter... Ja, Thomas var väldigt cool med sin kokande bil, imponerande.
Ylva

2021-05-23 @ 09:35:47
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0