Hinderbana

Egentligen är jag inte intresserad av någon hinderbana, men jag är nyfiken när det händer något nytt i stan så jag gick (cyklade) och tittade på vår nyinvigda hinderbana vid ishallen. 
 
Troligen kommer jag inte att prova denna, men jag föreslog att vi ska dit på fredag natt efter Kanngalan...
 
Bredvid ligger den nya skateparken, som helt förvånande inte kostade så mycket som budgeterat och därför fanns det pengar över till en hinderbana också. 
 
Lite längre bort ligger stans sista gatukök, Ilonas, som nog går runt på hockeypubliken. Det ligger utslängt bakom en grusplan efter att de rev en gammal affär. 
 
Ur dagboken 911115: Gick och tittade på en förfärlig utställning på Wahlmanska. Det var tavlor med namnen Ågren, Brutal konfekt och Palme är fortfarande död men Justitia ler. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Man ska aldrig säga aldrig så klart att du ska testa. Bara för att liksom ;-)

Svar: Vi får se om jag är tillräckligt dopad efter galan... ;-)
Ylva

2021-11-15 @ 21:30:02
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: En vanlig man

Viss saknar man de helt vanliga gatuköken men några lyckas hålla ut. Hinderbana låter tufft för en otränad (jag). Skateparker är kul att besöka om inte annat kan man få bra bilder om det finns några duktiga som åker.

Svar: Jag gillar korv och mos och stöttar gatukök när jag har chansen. Du verkar vara i bra form, tycker jag. Aha, kanske ska gå dit och fota då.
Ylva

2021-11-16 @ 06:21:28
URL: http://vanligman.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Lite ovanligt att det blir pengar över vid byggen så man kan bygga nåt mer också. Jag ser verkligen fram emot bilder (helst en film!) när du klänger runt i hinderbanan :-D

Den utställningen tror jag att jag hade skippat...

Svar: Mycket ovanligt, särskilt med tanke på att de hållit på och pratat om denna skatepark i kanske tio år innan det blev av! Nu känner jag mig sugen att löpa hinderbana! Får se om jag har någon galen/hurtig kompis som tar med mig. :-) Den utställningen minns jag faktiskt, eftersom det var så fruktansvärt fula tavlor... ;-)
Ylva

2021-11-16 @ 09:55:09
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0