Kanngalan

Igår var vi på företagarnas gala Kanngalan och representerade makens företag. 
 
En anledning till att jag alltid har genomskinligt nagellack är att jag har så svårt att hålla mig på naglarna när jag målar med färg, men det syns inte på långt håll. 
 
Jag ville ha ett par höga stövlar som jag köpte för kanske tjugo år sedan men knappt har använt eftersom jag inte kan gå i dem. 
 
Resten av sällskapet promenerade till festlokalen och jag cyklade efter, men när jag kom fram hade sulorna lossnat! Som tur var hade jag med ett par skor att byta med. 
 
Galan var trevlig och efter en trerättersmiddag med prisutdelning var det en röjig DJ som tog hand om underhållningen. 
 
Ur dagboken 911120: Karin och jag började 12.05 och de andra skrev matte. Hade as och historia och sedan slutade vi. 
 
(En behaglig dag med allmän språkkunskap.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Vilken härlig och festlig kväll!

Svar: Ja, det var så roligt att få gå på gala igen! Roligt med lite åldringar på dansgolvet också så att man inte känner sig som en förälder på stan... ;-)
Ylva

2021-11-20 @ 22:23:26
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Haha! Nu läste jag "Kaningalan" igen :-D Verkade vara en livad kväll, kanske beroende på att två från företaget uteblev så ni fick extra tilldelning av vinet ;-)
Ingen vidare kvalitet på dom stövlarna när dom knappt var använda. Fast kanske åldern hade tagit ut sin rätt? Sånt har jag personligen erfarenhet av ibland... :-D

Jag lyckades till slut fatta hur man läser rätt och läste även din parentes där på slutet och fick kläm på vad "as" var ;-)

Svar: Det var fler som pratade om kaningalan. :-) Vinnarna får fina kannor och galan handlar om tillväxt och uppmuntran (vattnande) av företagen. Jag tror att det är hyfsad kvalitet på stövlarna, men de har inte mått bra av att ligga nerpackade i en skokartong i åravis så jag får ta och använda dem mer nu när maken limmat sulorna. :-) As låter så fult så jag var tvungen att förklara. :-)
Ylva

2021-11-21 @ 09:51:03
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0