Kulturkullan

Vecka 45
 
* Läser: Fiskarens dröm av Viveca Österman. En intressant roman om en man som vill bli fiskare i Göteborg på 1800-talet. 
 
Fiskarens dröm
https://www.adlibris.com/se/bok/fiskarens-drom-9789151910222
 
* Lyssnar på: Voyage med ABBA på Tidal. Album från 2021. Ibland låter det lite dansband men det är jättekul att ABBA släpper nytt! 
 
* Veckans klipp: lejonunge ryter
https://www.youtube.com/watch?v=M7tVN6KXYAE
 
* Veckans händelse: Huseby julmarknad på Huseby bruk, 13-21 november.
http://husebyjul.se/

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

WOW!!! Verkligen ett imponerande rytande! :-D

Lejonungar är fina att gosa med, fast tigerungar är mycket mjukare och mer gosedjur-aktiga i pälsen. Ja ja. Värdelöst vetande, men det mesta vetandet jag besitter är just det. Värdelöst, alltså :-D

Svar: Visst är det ett mäktigt rytande! :-) Jag älskar dina djuranekdoter, drömjobb att gosa med djur, men jag antar att det är som med hästar, att den mesta tiden går åt till att mocka...
Ylva

2021-11-08 @ 10:03:59
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jo, vi brukade säga 90% åt buren och 10% åt djuren... Fast å andra sidan var det under "burtiden" vi kunde passa på att gulla med lejon- och tigerungarna. Det gjorde man inte ostraffat om mammorna var "hemma" ;-)

Svar: Fåren är lite tråkiga och rädda nu, men vi får väl mata och muta dem så att man kan klappa dem. Hooah, en arg lejon- eller tigermamma vill jag inte träffa på!
Ylva

2021-11-09 @ 09:25:07
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0