Maxi fyller 15

Vårt Ica bytte namn från Kvantum till Maxi för femton år sedan, jag vet inte riktigt vad som är skillnaden men firas ska det! 
 
Man får köpa rosor billigt så jag köpte 20 stycken. 
 
Godiset är också billigt och jag köpte en sådan påse som fanns när jag var liten och fyllde med inslagna godisar. Sedan lade jag den i den stora och det blev 8,5 hg. Det är inte klokt vad godispåsarna har växt, men jag kan ju inte stå emot... 
 
Jag vet inte hur det här har gått till, om de översatt från svenska till engelska och svenska igen, för att få barn till ladugård! 
 
Ikväll är det Öppet hus på Teater 16. Det ligger i samma byggnad som destilleriet dit vi ska på ginprovning. 
 
Ur dagboken 911118: Öppet hus är tråkigt. Det intressanta var att få veta vad vi ska ha för ämnen i trean. Ekosofi verkar rätt kul. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Jag minns barndomens små påsar när man stod i kiosken och pekade: En sån... en sån... nej förresten, en sån istället, två såna... Vad kostar en sån där? ;-) Hade ju svimmat av lycka av att se dom stora påsarna och självplocket som finns idag.

Haha! Översättningar kan bli hur kul som helst ibland. Fast när man klagar i bloggen kan det bli en ändring, som här:

https://amacasa.wordpress.com/2011/12/31/dom-pa-google-translate-laser-amas-blogg/

:-D

Haha! Viss skillnad på det där med Öppet hus idag och för 30 år sen. Det ikväll låter betydligt trevligare - ha en skojig kväll!


Svar: Tänk vilken tid det skulle ta om man skulle peka ut alla bitar en och en och köpa ett kilo! ;-) Jag minns också att man stod och pekade in i en kiosklucka på olika godis.
Nu ska jag på gala och hinner inte kolla ditt inlägg, det gör jag imorgon. :-)

Jag tycker att det är spännande att jag inte visste i tvåan vad jag skulle ha för ämnen i trean. Sedan drog jag till Island och vände upp och ned på hela tillvaron innan jag kom tillbaka och gick i en annan klass sista året.
Ylva

2021-11-19 @ 10:07:43
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

PS: Minns också en gång när jag kliade mig i huvudet och undrade över en knapp längst ned på skärmen där det stod "Nära". Till slut ramlade polletten ned och jag förstod att det var en Googleöversättning av "Close" :-D

Svar: Haha! Där hade jag suttit och tänkt att alla knappar är ungefär lika nära. :-)
Ylva

2021-11-19 @ 10:10:06
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0