Borstahusen

Jag bad maken svänga av mot Borstahusen när vi åkte hem från Malmö, för jag har hört att det finns en fin strand där. I somras var det så mycket folk så att de vädjade att man inte skulle köra bil dit. 
 
Det är inte fullt så inbjudande i oktober och själva strandremsan är väldigt smal. Jag tycker inte om sandstrand och massor med människor utan vill hellre ha gräs, klippor och träbrygga. Jag är en inlandsperson och är inte så glad i havet om det är kallt, salt, tång, maneter... men höga vågor är kul! Kristallklart vatten och sanddyner är också trevligt. 
 
Vi gick längst ut på en fin brygga. Jag googlade att det finns en badplats som heter Cement där man kan sola på en pir, det låter ju trevligt. 
 
Det var väldigt långgrunt och därför får man gå så här långt ut för att det ska bli djupare. Jag är bortskämd med egen damm och brygga där man kan bada naken, och en båtfetischist så att man kan åka ut på sjön Bolmen och hitta en egen ö med strand om man har tur, eller bada från båten, och skulle inte åka flera mil för att komma till en sådan här strand, men har flera vänner som är tokiga i havet. Är det någon som varit i Borstahusen och kan tala om vad det är som är så fantastiskt? Var vi på fel ställe? Det här är Lill-Olas badplats. 
 
Ur dagboken 911021: Vi hade TTF i aulan. Det var en tjej från pingstkyrkan som berättade om projekt Hedemora för Rumänien. Jag satt bredvid Emma och det hela blev roligare än det borde. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Själv älskar jag sandstränder men Borstahusens strand imponerar inte på mig.Sedan är allt en smaksak.

Svar: Ni bor ju på en av Sveriges bästa stränder så det verkar ju dumt att åka till Landskrona. Inget särskilt med den stranden.
Ylva

2021-10-21 @ 22:35:21
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Där har jag aldrig varit. Jag instämmer med dig när det kommer till sandstränder. Om sanden ändå nöjde sig med att vara mellan tårna, men den letar sig ju in på många fler ställen... Har blivit mer av en poolmänniska när det kommer till bad, men jag älskar att vara vid havet och titta på det.

TTF... Timme till förfogande va? Att det blev roligare än det borde låter inte helt fel ändå :-)

Svar: Jag kan förstå att det är härligt att bo vid havet som ni och gå promenader och titta på det. :-) Är det riktigt varmt blir jag desperat och badar i ån här. Japp, timme till förfogande stämmer. :-)
Ylva

2021-10-22 @ 09:52:04
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Fast jag sällan är på stranden älskar jag just sanden och havet. Har alltid bott utmed kusten.

Svar: Är man van vid något så vill man ha det. Lite bortkastat på dig med er fina sandstrand då... men jag tycker att det ser hemskt ut när det är så mycket folk att man inte ser att det är en sandstrand. ;-)
Ylva

2021-10-22 @ 11:19:11
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Nej, jag tar hellre sanden... i gräs ser man inte om det dyker upp ormar...gah :)

Svar: Det gör det ju inte! Man ligger på en handduk eller filt.
Ylva

2021-10-22 @ 20:07:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0