Sömnskola

Idag började jag på sömnskola som vårdcentralen arrangerar. Vi är en grupp på fem personer som har svårt att sova på nätterna och ska få hjälp med det förhoppningsvis. 
 
Jag testar allt möjligt, till exempel tyngdtäcke. Är det någon som tycker att det hjälper? De tre jag känner som har ett vill sälja sina... Jag lånade ett av en kompis för att prova, men armarna domnar bort och man känner sig fastspänd så det gjorde det inte alls lättare att somna. 
 
Ur dagboken 911025: Jag hade den norska tröjan och poncho till skolan. Det var ganska kul. När jag mötte Jocke och Björn frågade Jocke om jag ingav respekt som inkagud och Johnny frågade om inte mamma skulle bli arg när jag tog mattan. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Hoppas sömnskolan kommer att hjälpa dig att sova bättre!
Jag har aldrig testat ett tyngdtäcke, men å andra sidan har jag inga problem att somna heller. Jag brukar säga att jag nog har ett "inverterat sömnproblem", sover på tok för mycket ibland.

Haha! Det var faktiskt rätt roliga kommentarer från grabbarna. Om dom var sagda med glimten i ögat vill säga.


Svar: Tack, jag har fått lite perspektiv på saken när jag hört andra som sover ännu sämre. Jag brukar kunna sova, är alltid trött på morgnarna. Det var roliga kommentarer och trevliga killar. :-)
Ylva

2021-10-26 @ 09:22:34
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Nej, har inte testat tyngdtäcke, mer än när jag drog svärsonens nyinköpta över mig i soffan för att testa- känns inte som min grej, vill helst ha ett tunt täcke. Det har blivit väldigt tyst om dessa tycker jag, kanske ingen hit ?

Svar: Det låter som att det borde vara skönt och lugnande men jag vet ingen som tycker det... Det var ju en grej för ett par år sedan, men verkar ha lugnat ned sig. Jag tycker om stora fluffiga duntäcken på vintern.
Ylva

2021-10-26 @ 19:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0