Christiania

När jag är i Köpenhamn brukar jag gå till Christiania för jag tycker att det är mysigt där förutom att de säljer och röker hasch helt öppet. Själva idén om en fristad där man får leva som man vill tycker jag är fin. På vissa ställen vill de inte att man fotar, men på andra får man göra det. 
 
 
 
 
 
Ur dagboken 910921: Stockholm är vackert. Stockholm är roligt. Jag kom dit halv tolv och gick runt med Maria i några timmar. Köpte en snygg tröja, blev buren över ett övergångsställe och tog kort på Alice Cooper som var och signerade på Mega. 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Christiania har jag besökt ett antal gånger. När jag gick på gymnasiet skrev jag och två kompisar ett arbete om fristaden. Rektorn höll på att få spader när vi berättade att vi skulle dit på studiebesök men han gav med sig.

Svar: Haha! Det låter lite som när jag och min lika mesiga kompis frågade vår klassföreståndare om vi kunde få ledigt en dag för att åka till Stockholm på rockkonsert. "Rockkonsert? Bra då, ja" tror jag att han sa för han var känd för att säga "då, ja". :-)
Ylva

2021-09-21 @ 20:56:54
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Har aldrig varit där och ser nu att jag verkligen missat nåt - så läckra hus!

Blev buren över ett övergångsställe? Varför då???

Svar: Det är kul på Christiania med alla galna hus! Vårt hönshus ser ut som ett Christianiahus säger vår danske vän. :-) Det undrar man verkligen, det stod bara så. :-)
Ylva

2021-09-22 @ 08:12:41
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0