Fredagsrock

Tidsinställt inlägg på grund av Köpenhamnsresa! 
 
Ikväll ska jag gå på Fredagsrock igen. Jag ska se TV-2 som jag faktiskt har en skiva med. Nu fick jag veta att Sanne Salomonsen spelar innan och har jag tur hinner jag se henne också. 
 
Jag har inte varit i Köpenhamn sedan januari 2020 när jag var på Jul i Tivoli. Det årskort jag köpte då kunde jag ju inte använda så jag ska försöka tjata till mig ett nytt. 
 
Ur dagboken 910917: Satt med gott samvete och tittade på när de andra hade idrott. Annelie tyckte inte att jag skulle sitta och läsa läxor så jag fick ta tid hur länge de kunde sitta med fingrarna på knäna. I situps-ställning ungefär. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Vilken trevlig kväll som väntar!

Svar: Ja, det är surrealistiskt nu när Danmark har öppnat och inte längre ser covid som en dödlig sjukdom, vilket ju är konstigt... Men jag känner mig trygg med vaccinet.
Ylva

2021-09-17 @ 21:28:38
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Härligt med en utlandsresa igen! Ha det toppenbra i Köpenhamn. Hoppas du hann se Sanne och att du lyckades med parollen "tjat ger resultat" :-)

Att ta tid på övningen lät lagom ansträngande :-D

Svar: Jag hade det bra och hann se lite Sanne, men har hamnat i ett Moment 22; jag mejlade Tivoli som sa att jag skulle gå dit och när jag gick dit sa de att jag ska mejla... Jag tror att jag var förkyld och fick vara tidtagare. :-)
Ylva

2021-09-18 @ 09:38:45
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0