Trädtunnel

Min vanliga cykeltur går på en gammal banvall. 
 
Det är mysigt med trädtunnlar. 
 
Ur dagboken 910903: Första timmen lyssnade vi på ett föredrag med några letter. Det är inte lätt att prata lettiska. På idrotten tränade vi starter. Det var tråkigt. 
 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Visst är det! Vill vi cykla till lilla grannhålan så gör vi det också på en banvall. Sedan några år tillbaka finns det belysning längs med den vilket är skönt.

Svar: Det låter som en fin cykelväg. Jag skulle också vilja ha belysning på banvallen.
Ylva

2021-09-03 @ 21:51:48
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Tony

På tal om Bernads i Jönköping. Så när jag satt där för några år sedan och fikade så stannade det en Cadillac precis utanför de stora fönstren och ur steg Svenne Hedlund (Hep Stars) och kom in på Bernads och köpte något. Strax satte han sig i Cadillacen och försvann bort på gatan. Jag blev så perplex att jag inte ens fick upp kameran... jag menar Svenne Hedlund - Cadillac. Smaka på den du :-)
Hoppas du nu vet vem Svenne Hedlund är.

Svar: Wow! Jadå, jag vet vem Svenne är. Jag har en bekant som tyvärr fick alzheimer i sextioårsåldern och hon pratar knappt om något annat än Svenne... Han uppträdde på hennes femtioårsfest. Vad coolt att han svängde in med en cadillac!
Ylva

2021-09-04 @ 08:34:08
URL: http://kulturinatur.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

Verkligen en superfin cykelväg! :-)

Jag tyckte det var kul att öva starter i startblock. Nuförtiden skulle jag nog varken komma ned i såna och OM jag kom ned så skulle jag förmodligen behöva hjälp upp :-D

Svar: Det är skönt att cykla på platten och denna väg är ändå lite omväxlande med kohagar och partier med träd som här. :-) Jag tror inte att vi hade startblock, kan inte minnas att jag någonsin provat det, men var i så fall dålig...
Ylva

2021-09-04 @ 08:56:51
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0