Sömnskola

Det är ironiskt att jag som nästan aldrig går upp före halv nio har sömnproblem, men nu är jag vaken på nätterna och det går ju inte! 
 
Jag ska få gå i sömnskola och läser en bok om sömnproblem. Den första uppgiften man ska göra är att bara sova i sex timmar och gå upp klockan fem! Då är jag död, så det kommer jag inte att göra. Jag skulle bli fullständigt utmattad, deprimerad och orolig av det så jag hoppas att jag får andra tips på sömnskolan. 
 
Ur dagboken 910929: Jag måste skriva nu för jag ringde nyss till Nicke. Han är ihop med Marre men han kanske ska komma och titta när vi spelar i Gävle. 
 
(Här var jag helt dum i huvudet, som trodde att mitt Dalarocksragg i Furuvik skulle komma och titta på min volleybollmatch.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Det lät nästan som rena terrorn om man inte är man men kanske är det bäst att följa rekommendationerna ;-)

Svar: Om man inte är man...hehe... Det ÄR terror! Jag kan inte gå upp klockan fem varje morgon i tre veckor! En annan uppgift i boken är att träna hårt på morgonen...
Ylva

2021-09-29 @ 21:09:41
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: En vanlig man

Det går an för mig som inte behöver jobba längre att sova 6 timmar eller att vakna 03:00. Nu sitter jag här framför datorn 05:30 och har varit vaken sedan 04:00 men sovit 7 timmar :-)

Svar: Ja, om man får vända dygnet som man vill går det bättre, men man måste ju sova någon gång. Jag tycker att det är lite sorgligt att min mamma som förut gillade att sova länge går upp tidigt som pensionär.
Ylva

2021-09-30 @ 05:37:07
URL: http://vanligman.wordpress.com
Postat av: Ami

Ibland ligger vi också vakna på nätterna. Jobbigt och ännu värre när du ska upp och jobba. Hoppas det hjälper dig

Svar: Visst är det jobbigt att inte kunna sova på nätterna! Tack, något hoppas jag att de kan hitta på åt mig.
Ylva

2021-09-30 @ 09:07:02
Postat av: Ama de casa

Hoppas du får braiga tips som hjälper dig med din sömn. Kan i alla fall konstatera att det är ett väldigt bra startdatum på sömnskolan.

Friskt vågat, hälften vunnet... Han kunde ju faktiskt ha skippat Marre.

Svar: Ja, några tips hoppas jag på att få, för det är ju jättejobbigt att inte kunna sova på nätterna. Ja, han borde ha skippat Marre.
Ylva

2021-09-30 @ 10:57:15
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Konstig sömnskola som tar för givet att du somnar vid 23.00 och väckas 5.00. Sex timmars sömn är ändå ganska mycket i mina öron

Svar: Jag tittade på klockan ungefär en gång i timmen i natt och sov såklart däremellan, men jag behöver ha sammanhängande sömn. Kl.5 är mitt i natten för mig!
Ylva

2021-09-30 @ 11:26:07
Postat av: Gunilla

jag menade att kursen utgår ifrån att man sover sex timmar..:)

Svar: Nej, meningen är att man ska ha sömnrestriktioner och sova mindre än vanligt för att bli så trött att man kan somna, men det där kommer ju inte att funka för mig.
Ylva

2021-10-09 @ 18:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0