Sömnskola

Jag brukar bli uppstressad vid skolstarten när man ska återgå till vardagen och i år är det särskilt påtagligt eftersom vi inte har varit vana vid att ha alla elever på skolan på så väldigt länge. 
 
Jag ska få gå i sömnskola och hoppas på att få tips på hur jag ska kunna somna lättare. Ett tips till mig själv är att inte ha för stora lakan. Jag har visst snurrat runt i natt...
 
Ur dagboken 910902: Marit och jag höll redovisning på tyska om Hameln. Det gick ganska hyfsat tyckte jag. Skönt att det är gjort. Karin var sjuk så jag hade allmän språkkunskap ensam. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Hoppas det får god effekt för att inte sova som man ska fungerar inte i längden.

Svar: Jag tar sömntabletter ibland, men det ska man inte hålla på med så länge.
Ylva

2021-09-02 @ 20:31:08
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Måste vara jobbigt att inte kunna sova. Själv har jag vad jag kallar ett "inverterat sömnproblem" och sover i princip var och när som helst. Gärna framför TVn :-)

Det var alltid skönt när en redovisning var överstökad.

Svar: Ja, det kan ju också vara ett problem, men du verkar lösa det på samma sätt som jag och sova på förmiddagarna. :-) När vi hade varit på språkresa i Tyskland ville vår tyskalärare att vi skulle berätta om det på tyskan och det är ju inget konstigt, men muntliga redovisningar är vidriga!
Ylva

2021-09-03 @ 09:33:40
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Kuvertlakan/drapålakan.. då håller sig lakanet på plats, aldrig mer "vanliga" lakan här :)

Hoppas det går bra med sömnskolan - att inte kunna sova är ingen hit..

Svar: Vi köper bara drapålakan, men det här är en galen storlek... Ja, jag hoppas verkligen att det ska bli lite ordning på sömnen snart.
Ylva

2021-09-03 @ 10:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0