Byggarbetsplatser

Det byggs mycket nu för tiden. 
 
Här river de en gammal skola och bygger en ny där bakom. Den gamla var möglig och dålig så den kommer ingen att sakna. Däremot tyckte en årskurs fem som var hos oss på gymnasiet en termin att det var så kul så att de ville vara kvar. 
 
Här är det spännande att se när det växer upp ett äldreboende och en förskola. 
 
Det var den sorgligate rutschkana jag har sett! Bakom staketet ska de nog bygga snart. Innan låg det ett stort lager, med bland annat soffor, och en korvfabrik som brann ned för några år sedan där. 
 
Här byggs det ett nytt bostadsområde där tippning är förbjuden...
 
Ur dagboken 920428: Spelade handboll på gympan. Det var lite roligt faktiskt. Alla siktade på Solveig. Marit fick en boll i ansiktet. Marie sa att hon alltid får det och det stämmer ju faktiskt. 
 
Nu kom maken hem och berättade att han sett ett orrspel, eller det var bara en ensam stackars hanne som stod och hoppade för sig själv...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Ja, det byggs verkligen överallt nu tycker jag och dessutom förtätas det. I vår kommun har man rivit ett äldreboende på grund av mögel och snart ska en grundskola rivas av samma anledning. Baracker överallt numera alltså.

Svar: Det här med förtätning är tråkigt! Här finns det hur mycket plats som helst så jag fattar inte varför de bygger bort grönområden.
Ylva

2022-04-28 @ 20:52:41
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Inga vackra byggarbetsplatser direkt...

En handboll i nyllet gör ONT!!!

En orr-solist minsann - inte illa :-D

Svar: Byggen är inte vackra, men det kanske blir bra till slut.
Jag har nog aldrig testat en handboll i nyllet, men när jag gick i sexan spelade vi fotboll på rasterna, 6A mot 6B så hela planen var full med ungar, och då fick jag ofta bollar i huvudet så att glasen trillade ur glasögonen. ;-)

Haha, en orrsolist! Hoppas han har hittat någon beundrare. :-)
Ylva

2022-04-29 @ 16:09:52
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0