Om färger och mönster på kläder

Nu har det blivit varmt och det är som om jag håller på att lära mig att klä på mig själv... 
 
För korta byxor, för stor topp, för liten kofta och guldskor. Jag blir lite nervös av korta byxor för jag tycker att benen ser så avhuggna ut, men ibland är det skönt att lufta vaderna. 
 
Jag brukar klaga på att det är så tråkiga färger på nylonstrumpor och strumpbyxor, men de här färgerna var konstiga. Jag tycker om rött och blått. 
 
Maken klagar på att alla skjortor på Dressman är mönstrade. Han letade efter en skjorta till en begravning och det fick bli en enfärgad. Vad mycket fult och orange här, förresten! 
 
Jag tycker att det är fint med mönster även på herrskjortor, men här får jag hålla med maken om att det blev för mycket. 
 
Ur dagboken 920420: Åkte och tränade för första gången på evigheter. Det var rätt kul. Lasse slog ner en telefonlur när Sonny kom in. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Gröna strumpbyxor tycker jag är fint beroende på vad man har till. Dressmans utbud gillar jag inte speciellt men det är ju en smaksak.

Svar: Den här nyansen tycker jag är svår... Dressman är inte så spännande men vi har inte så många affärer med herrkläder att välja på här.
Ylva

2022-04-20 @ 20:38:09
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jag gillar såna där högvattensbyxor (som jag brukar kalla dom som har korta ben), men ännu har jag inte börjat använda dom. Har nog blivit lite frusen av mig på senare år.

Vad hade den stackars telefonluren gjort som förtjänade att bli nedslagen? ;-)

Svar: Jag trivs bättre i kjol och klänning än korta byxor men än är det för kallt på morgnarna för bara ben.
Och vad var det för telefon vid volleyplanen? Sonny har återkommit efter att jag inte har hört talas om honom på trettio år; han bor i mina föräldrars bostadsförening och skriver barnböcker. :-)
Ylva

2022-04-22 @ 16:32:40
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: cat carrier walmart

You can definitely see your skills in the work you write.
The world hopes for more passionate writers like you who are
not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0