Åka tåg

Nu är det spännande! Jag ska åka buss från Ljungby till Stockholm och sedan har jag 34 minuter på mig innan tåget till Hedemora går. Om jag missar det tar jag nästa och kommer fram 00.14. Håll tummarna för att jag ska hinna med tåget och slippa köpa ny biljett. Eller fastna i Stockholm. 
 
Bild från juni 2021 när jag hade lite dåligt samvete för att man inte skulle resa, men åkte med en kompis till Stockholm för att jag fått ett bra hotellerbjudande. 
 
Ur dagboken 921222: Idag bröt jag loss en del av duschkabinen och höll på att stänga in mig själv när jag försökte laga den. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Då hoppas jag att logistiken fungerar som den ska och att du inte missar tåget. 34 minuter kan låta mycket men med tanke på allt tågstrul som varit och är så kan nog allt hända... Håller i alla fall en tumme!

Svar: Nej, det gick ju såklart inte. Varför trodde jag det? Nu är jag i alla fall hemma och det är skönt. Jag har tappat tron på Flixbus också men ofta har jag inga alternativ.
Ylva

2022-12-22 @ 12:24:05
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

oohh..det var tajt, men håller tummarna att det går bra och du kommer med första tåget :)

Svar: Det var dumt av mig att inte köpa ombokningsbar men det gick så fort när jag väl kom in på sidan i kaoset när biljetterna släpptes. Stackars pappa kom och hämtade mig på stationen mitt i natten.
Ylva

2022-12-22 @ 14:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0