Om mellandagsrea

Det är lite orättvist att uttala mig om mellandagsrea idag när de bästa fynden är slut, men jag måste ändå säga att det inte är lätt att bara handla lokalt. Jag köper saker när det är billigt och lyckades bra i Växjö den 27 december. Idag köpte jag ett par presentförpackningar med handkräm och liknande på Lindex i Ljungby men var inne i många affärer.
 
Vi hade en bra Vero Moda men nu heter den Modebutiken (varför det?) och har inte alls mina färger och mönster. 
 
Nästan alla kläder är konstiga... Är det det här jag ska vänja mig vid framöver? I och för sig tycker jag att det är tråkigt att alla på gymnasiet nästan bara har svart, vitt, blått och grått men det får väl vara någon måtta på färgerna?... Jag fortsätter med rött, som jag tycker är fint även efter jul. 
 
Ur dagboken 921230: Palli var trött eftersom han gick och la sig halv tio imorse. Satt framför TV:n ett tag. Till slut sa mamman att jag skulle gå och söva Palli. Det gjorde jag inte men jag värmde honom. 
 
(Stackars Palli, jag borde ha gått hem och låtit honom sova. Jag undrar om vi pratade isländska eller engelska och vad mamman egentligen sa.) 

Kommentarer
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Jag behöver egentligen inget och gillar dessutom inte att shoppa, så rea är inget för mig. Men man kan säkert göra fynd i dessa dagar.
Gott nytt år!

Svar: Jag behöver heller egentligen inget men gillar att fynda och hittar på behov som servettringar. Det är nog inte modernt för jag fick gå på second hand för att hitta dem. Gott nytt år!
Ylva

2022-12-31 @ 09:00:44
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0