En dag på landet

Idag fick vi en härlig solig dag så vi bjöd in svärmor till korvgrillning vid stugan. 
 
Maken och svärmor gillar inte kameror så jag lät artigt bli att fota årets första grill. Jag hade även årets första växthuslässtund. 
 
Fåren fick gå över i en annan hage en stund. Det gillar de för där finns träd man kan klia sig på. 
 
Hönsen fick också gå ut. 
 
Ur dagboken 920226: Åkte till Företagshälsovården och träffade Jan Ulfberg som gjorde en hälsoundersökning. Jag var frisk nog att åka till Island. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Det får man respektera. Sonen är inte så gärna med på bild han heller medan döttrarna tycker det är okej. Själv stannar jag helst bakom kameran.

Svar: De fattar ju inte detta med sociala medier, så jag försöker låtsas att jag kan klara mig utan mobilen ibland. ;-)
Ylva

2022-02-26 @ 19:15:18
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Såg härligt lantligt ut där. Kanske inte så konstigt då det var ute på landet ;-) Tur att åtminstone fåren och hönsen vill vara med på bild :-D

Åhå! Man måste alltså vara frisk för att få åka till Island. Jag har varit där några gånger fast då utan hälsokontroll... ;-)

Svar: Haha! Jag brukar tagga #livetpålandet när jag instagrammar Runkarp och så tror folk att jag är en äkta lanttjej, och jag som bara åker dit när det är fint väder. :-) Djuren är obekymrade om kamera, särskilt om man håller i något gott i andra näven.
Jag undrar varför jag gick till Företagshälsovården, de kanske var specialister på friskhetsintyg. Tur att du blivit insläppt på Island! :-)
Ylva

2022-02-27 @ 08:35:53
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0