Umami grill

Igår åkte vi med vänner till Växjö och gick på Umami grill. Det är en restaurang där de serverar kött på spett. De kommer fram hela tiden med nya sorter och så äter man så mycket man orkar. Vi hade bokat ett bord i 1,5 timme och jag åt nästan hela tiden... Det var goda tillbehör också, otroligt trevlig middag!  
 
Jag hade kunnat äta mig mätt på tillbehören. 
 
Kul inredning! 
 
En massa skålar med tillbehör.
 
Ett litet rum med ännu roligare inredning. 
 
Ur dagboken 920220: Efter träningen gick vi till Munken och pulade Becker. Åsa åkte skridskor, Marit pulade mig så jag blödde näsblod, Becker var förundrad över mina leder i benen och vi kom hem halvett. 
 
(Munken är en sjö, Becker vår volleybolltränare, pula säger vi i Dalarna när man kör in snö i ansiktet på någon och vad det var med mina leder vet jag inte.)

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Såg både trevligt och gott ut på det där roliga stället :-) Tillbehören är oftast det bästa kan jag tycka, dom förhöjer maten.

Uppe i Norrland mulade vi varandra med snö, ganska sammalika ord faktiskt :-) Fast jag tror vi var lite snällare, kan inte minnas att det uppstod nåt näsblod...

Svar: Jättebra ställe! Jag är i och för sig tvärtom och kan äta bara kött, men det fanns en massa goda saker att äta medan man väntade på köttet. :-)
Ja, mula och pula är samma sak. Här vet jag inte vad de säger, det är så sällan snö...
Ylva

2022-02-21 @ 09:23:57
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

äta i en och en halvtimme.. bra jobbat :)

Svar: Jag imponerade på sällskapet med att äta efterrättsbuffé också. :-)
Ylva

2022-02-21 @ 15:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0