Vattentäta vantar

Äntligen har jag hittat vattentäta vantar! 
 
Jag är inte sponsrad men kan tipsa om The Mobile Store där man smidigt kan beställa vantar för 200 kr. Mycket skönt för mig som cyklar året runt. 
 
Jag gick och fikade på Vildrosen, ett café som drivs av omsorgen och har goda kakor. Det gör ju inget att de är lite oregelbundna. 
 
De släpper på mycket vatten vid elverket nu. 
 
Regnmoln över Druidgården (en mansklubb). 
 
Jag har köpt en för stor salladsskål! Det får bli till pastasallad eller något annat som det inte är så mycket grönsaker i... 
 
Ur dagboken 920225: Jag var lite stressad för att mamma och pappa var med men mamma gick till Indiska efter ett tag. Vi bestämde -bilen om en halvtimme. Jag köpte Staffan Hellstrand, Big Country, Big Dish. 
 
(Jag var på min favoritskivaffär Vaxkupan i Norrköping. Ja, just ja, så här fick man göra före mobilernas tid; bestämma var man skulle ses och när.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Tack för tipset! Ska kolla upp dem!

Svar: Det var ju ditt "fel" att jag googlade värmevantar först. Sådana behöver inte jag, men det här är alldeles utmärkt, för man håller sig torr och behöver inte ta av sig vantarna för att använda mobilen.
Ylva

2022-02-25 @ 21:04:27
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Grattis till vantfyndet! Fast jag är inte i behov av vattentäta handskar, är det blött ute stannar jag inne ;-)

Vi brukar fortfarande stämma träff typ "om en halvtimme utanför Primark". Fast nuförtiden har man ju mobilen att tillgå, jag brukar sällan vara inne på Primark så länge som en halvtimme :-D

Svar: Jag cyklar som sagt året runt och behöver ordentliga kläder i vårt regnhål. Jag kan fortfarande säga "bilen om en halvtimme" och i Stockholm blir det ofta "Spottkoppen på Centralen" och så får mina kompisar komma och hämta mig för jag hittar ingenstans. :-) Åh, Primark, nu vill jag åka till Southend och gå på High Street som börjar och slutar med en galleria. :-)
Ylva

2022-02-26 @ 09:37:21
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Bra med vattentäta handskar.
Upptäckte att jag inte hade vattentäta kängor när jag var på skogspromenad för några dagar sedan. Borde haft det.
Mumsiga kakor. Vill också ha.
Trevlig helg!

Svar: Jag har verkligen letat, för mina stickade vantar, skinnvantar och till och med fotbollshandskar är otäta. Vattentäta kängor letar jag också efter. Ja, de var riktigt goda! Ha det bra!
Ylva

2022-02-26 @ 10:35:25
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0