Poesistol

Vi har fått en poesistol på skolbiblioteket. 
 
En av tekniklärarna har tillverkat den och när man sätter sig på den får man höra en dikt läsas upp, roligt! 
 
Idag var jag på det nedlagda gamla nöjesstället Garvaren och fick tredje dosen vaccin, men de tycker att det räcker med en halv dos Moderna som påfyllnad så jag litar på det. 
 
Ur dagboken 920125: Mamma och pappa stack ut och åkte skridskor och Lasse åkte till Vasahallen. Jag såg fram emot en lugn dag i ensamhet. Ack, vad jag bedrog mig. Jag fick såklart skriva på Herrarnas match. De förlorade mot Borlänge med 1-3. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Kul idé med poesistolen! Fast det ser ut på bilden som den bara har två ben? Antar att ett tredje döljer sig bakom det främre till höger i bild...
Grattis till tredje sticket! Sen är det ju så att man måste lita till vad expertisen säger/tycker. Man har ju inget större val.

Ajdå. Där blev du snuvad på en lugn dag med egentid.


Svar: Jättekul! Bilden blev lite konstig, stolen har tre ben fast det ser ut som att den lutar mot väggen och två ben.:-)
Tack! Nu känns det lite tryggare igen, men man kanske kommer att få en lätt släng av covid. Min bror har haft det två gånger och ska snart ta tredje dosen...

Herrarnas matcher brukade i och för sig vara kul, men det var tråkigt att skriva protokoll.
Ylva

2022-01-26 @ 09:12:16
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: znogge

Vilken kul och annorlunda stol och så passande i ett bibliotek.
Då kan du säkert lita på att en halv dos räcker.

Svar: Ja, jag hoppas att vi får behålla den. Han ställde den hos oss lite på prov. Man får lita på att halva dosen ska räcka, idag blev jag i alla fall jättetrött så något gör den i kroppen.
Ylva

2022-01-26 @ 19:19:04
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0