Små ärenden

Vi som jobbar på kommunen ska jobba hemma om vi kan fram till den sista januari, men jag vet inte än hur det blir för mig. Nu har jag ännu semester och jag tänkte ta itu med saker som inte blir av annars.
 
Jag tyckte att jag var duktig som ringde vårdcentralen före klockan tio men dagens tider var redan fullbokade. Det är en massa födelsemärken på mig som jag tänkte kolla upp, men det kan vänta tills den värsta covidhysterin har lagt sig, tror jag. De pratade i flera minuter, kändes det som, på telefonsvararen om hur man ska göra om man vill testa sig och liknande. 
 
Jag gick in och kollade om det går att boka tredje dosen i februari som jag vill göra, men de tiderna var inte släppta ännu. 
 
Sedan cyklade jag till RH-dekor och frågade om jag får köpa en skylt som det står "Infart Hammaren" på, eftersom det vore oerhört festligt att sätta den vid vår väg till stugan som heter Hammaren, men det är kommunen som äger skyltarna så jag får se om jag orkar tjata på tekniska kontoret när skylten gjort klart sitt jobb. 
 
Enligt Google maps var det 400 meter till RH-dekor när jag trasslade mig genom en avspärrning och 800 meter när jag cyklade den riktiga vägen hem. 
 
Jag beställde saker från apotea.se och dagen efter kom jag på flera saker jag behöver och beställde mer. Det ena paketet kom hem i brevlådan, men det andra som är lite mindre fick jag hämta på Willys fast det skulle skickas hem om det får plats i brevlådan. Konstigt!
 
Och så har jag promenerat med en kompis, sett filmen Hajen som visste för mycket, läst ut Vägen till Klockrike och börjat på Jag skriver över ditt ansikte. Tur att jag har hur mycket tid som helst!
 
Ur dagboken 920104: Vi åt fisk till middag. Jag tyckte inte att det var så gott. Blev så hungrig att jag åt en massa rabarberpaj senare. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Kommer eleverna att ha distansundervisning eller vara på skolan? Vissa delar av ditt jobb kan du säkert göra hemifrån men inte det praktiska med böckerna så klart.

Svar: Gymnasiet ska köra på som vanligt så länge som möjligt för de har redan tappat så mycket, men vi är tre på biblioteket och det känns inte bra att trängas på kontoret nu.
Ylva

2022-01-04 @ 21:18:20
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Oj, oj, oj vilken effektiv dag! Jag blev lite matt bara av att läsa om det :-)
Tycker absolut att du ska försöka komma över den där skylten! Det kostar ju inget att fråga, ja annat än tid och energi då, men det verkar du ju ha gott om :-)

Haha! Den där rabarberpajen hade du fått i dig även om du hade blivit proppmätt av fisken. Det är jag 100% säker på :-D

Svar: Haha! Jag försöker hitta på små saker att göra när jag är ledig, idag blev det en fikatur! :-) Efterrättsmagen och matmagen är inte samma så jag har alltid plats över för rabarberpaj! ;-)
Ylva

2022-01-05 @ 09:32:29
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Det var mycket du fick uträttat!

Svar: Nja, det mesta gick ju inte så bra, men då har jag i alla fall konstaterat det. ;-)
Ylva

2022-01-05 @ 11:23:22
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com
Postat av: Gunilla

oj vad du hunnit med :)

Jag gjorde samma som dig, beställde från Apotea, dagen efter skulle jag beställa en ny personvåg, visade sig att den jag hitta var billigast på Apotea så det blev en till beställning.. :)

Svar: Jag försökte i alla fall men lyckades inte så bra med allt. Haha, det var precis som jag gjorde; när jag beställt kom jag på dagen efter att jag glömt Esberitox som var det viktiga. :-) Jag har köpt en dagsljuslampa från Apotea som var den billigaste jag hittade så de har lite allt möjligt. :-)
Ylva

2022-01-05 @ 19:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0