Bo på båt

Igår kom jag inte in på blogg.se alls! Så här kommer det inlägg jag tänkte skriva då. 
 
Det var mysigt att sova på vännens segelbåt i Köpenhamn. Vi bodde där ett par nätter när vi var på Copenhell, en heavy metalfestival precis bredvid hamnen. 
 
Hamnen ligger bredvid återvinningscentralen, de har gjort en slalombacke där! https://www.copenhill.dk/en
 
Båten är ganska liten inuti men jag vill så gärna ha en båt man kan sova i så jag tänker inte klaga på det. 
 
Möjligen klagar jag lite på att jag inte vågar hoppa på eller av båten utan en hjälpande hand. Det är bara några dm, men jag blir otroligt ostadig...
 
Ur dagboken 820620: Gick upp halv 10 åt frukost sen åkte Lasse och jag i den traktorliknande gräsklipningsmaskinen Lasse och jag fick se en mycket söt liten jordekorre. 
 
Ur dagboken 820621: Gick upp halv 9 och började packa så åkte vi och åt frukost på restaurant och Evert och Mae och Chörli och Jim var också där. 
 
Ur dagboken 920620: Stugan kändes såklart jättestor jämfört med vagnen. Duschen är svårmanövrerad och jag gjorde översvämning. 
 
Ur dagboken 920621: På kvällen gick vi på en pub med Torgny Mogren som bartender och en countrysjungande gubbe. Köpte en Guiness som var äcklig och gav den till pappa. Drack Bailey´s i stället och åt pommes frites.  

Kommentarer
Postat av: znogge

Så härligt att kunna bo ett par nätter i en segelbåt! Bryggsegling är inte fel det heller :D Jag hade också velat ha en hjälpande hand vid av- och påstigning :D

Svar: Bryggsegling är utmärkt för mig. Jag har en känsla av att min danske vän snabbt skulle tappa tålamodet om jag skulle segla med honom... Han har tävlat i segling.
Ylva

2022-06-21 @ 21:34:14
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Perfekt att kunna bo på en båt precis vid festivalområdet. Men det där med att ta sig i och ur båtar... Det kräver en stadigare landgång för min del nuförtiden. Typ kryssningsbåtar ;-)

Torgny Mogren som bartender minsann! Inte illa :-)

Svar: Mycket bra läge på den båten, men de kommer nog tyvärr att bygga bort den hamnen snart när de bygger en ny holme utanför. :-( Jag är dålig på att ta mig i våra båtar också så jag kan inte ens säga att övning hjälper... ;-)

Det var oväntat att Torgny dök upp där på en liten pub i Irland. :-)
Ylva

2022-06-22 @ 08:44:55
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0