Midsommarafton

Nu har jag kommit hem från stugan efter en härlig midsommarhelg. 
 
Maken har köpt nya utelampor som lyser trevligt i den ljusa sommarkvällen. Gästerna var trötta och gick hem vid 23-tiden men vi satt kvar ute till efter ett på midsommarnatten. 
 
Årets midsommarbukett var fin men det blev mest gult och blått i den, det passar ju i Sverige. Längst till höger ligger en thermacell som räddade oss från mygg och knott. 
 
Titta, ett sådant lantligt par. 
 
Idag var det så varmt så att inte ens tuppen orkade stå upp längre... Vi bärgade hö och jag höll på att kollapsa av värmen. Då var det skönt att bada i dammen efteråt och åka till Hamnedavåfflan som öppnade för sommaren. 
 
Ur dagboken 820626: Gick upp 6 tog planet till Sanfransisco då kom Djoj och Sandy och hämtade oss när vi kom dit badade vi i en svimingpool.
 
Ur dagboken 920626: Som mest var vi sex stycken som dansade. Två killar följde med oss hem. Paul och Padrick, trevliga typer. Klockan är snart fyra och Åsa och Padrick pratar fortfarande. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Det låter som en mysig midsommar :) Ni är såå fina

Värmen ja, puuh

Svar: Det var så härligt att kunna sitta ute, det är inte säkert på midsommar. Tack! Mamma trodde att jag hade smultron i pannan. ;-)
Ylva

2022-06-27 @ 13:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0