Kulturkullan

Vecka 13
 
* Läser: Cykelbudet av Anders Teglund. Det här är en  beskrivning av hur det är att jobba som cykelbud, som den kulturarbetande författaren gjorde under pandemin. Låter trist men är intressant! 
 
Cykelbudet (inbunden)
https://www.bokus.com/bok/9789188035622/cykelbudet/

* Lyssnar på: Högre än händerna når med Tomas Andersson Wij på Spotify. Album från 2020. Wij är en doldis som brukar samarbeta med till exempel Mauro Scocco, men han är bra solo också. 
 
* Veckans klipp: orangutangungar lär sig att vara rädda för ormar
https://www.youtube.com/watch?v=j-jcuKT0P0o
 
* Veckans händelse: Nattklubb 40+ på Heat i Helsingborg på lördag. 
https://heathbg.se/
 
Ur dagboken 920327: Mamma berättade att en kille varit i slagsmål och att de andra försökte få henne att tro att pappa slagit honom. 
 
(Jag antar att det var på gymnasiet jag gick på och där mina föräldrar jobbade. Det känns ganska otroligt att pappa skulle slå en elev.)

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Man lär så länge man lever. Jag kommer nog inte att få några orangutanger på terrassen med tanke på alla ormar som ligger där ute. Lite synd, för jag gillar orangutanger ;-)

Men fy vilken hemsk anklagelse!

Svar: Orangutanger är så söta! På min skola har vi haft ett par tjejer som tyckte att det var kul att anklaga de manliga lärarna för att ha tafsat på dem, så de fick se till att aldrig vara ensamma med någon av tjejerna. Så jobbigt!
Ylva

2022-03-28 @ 08:46:48
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0