Street Food Copenhagen

Jag har bilder kvar från Köpenhamn som jag vill visa. 
 
Här bygger de nytt och konstigt där min favoritplats Copenhagen Street Food på Papiröen låg förut. Det har jag skrivit om här: 
https://yfronten.blogg.se/2019/february/copenhagen-street-food.html
 
Här är en bild från när det var nytt 2014, jättemysigt tyckte jag. 
 
Nu verkar det nya Reffen ha blivit bättre, men när jag var där fanns det ingen rolig mat åt mig utan bara en massa exotiskt. https://www.reffen.dk/
 
Vi får se om vi kommer dit när vi ska på Copenhell som är i och kring den stora varvshallen som det står Refshaleön på. De kanske ska gräva bort den också för de håller på att bygga en ny halvö utanför för att det inte ska bli översvämning i Köpenhamn. Det låter vettigt, men jag förstår inte hur de kan dumpa muddermassor utanför den svenska kusten! 
 
Ur dagboken 920531: Gick hem och hämtade luftmadrassen och flöt omkring på Munken. Fick syn på Lasse på beachplanen. Han hade de mest neonoranga shorts jag nånsin sett. 
 
(Munkbosjön heter den egentligen, för tydlighets skull... Lasse är min bror och han hade flyttat hemifrån så jag hade inte längre koll på hans kläder.) 

Kommentarer
Postat av: znogge

Det byggs mycket nytt och konstigt i alla större städer tycker jag. Delar av Malmö är helt förändrade och jag känner knapp igen mig när jag kommer dit.

Svar: Ja, de bygger hysteriskt mycket i Malmö! Men Malmö live som för mig är ganska nytt (de invigde visst området 2015 googlade jag nu) tycker jag ser häftigt ut.
Ylva

2022-05-31 @ 21:41:58
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Klart du måste dit och kolla! Ser lite konstigt ut, men det kan ju vara trevligt ändå.

Haha! Tur du förtydligade det där med Munken :-D

Svar: Min danske vän har varit och tittat på de nya husen. Han säger att det inte blir bra, men han är som jag som ofta ogillar moderna nybyggnationer.
Ylva

2022-06-01 @ 09:23:20
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

De nya husen ser ut som insektshotell :)

Svar: Haha! Ja, det gör de faktiskt! Jag tänkte först på korthus... Trångt blir det i alla fall på den där lilla stackars ön.
Ylva

2022-06-02 @ 10:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0