Tom skola

Idag har jag varit ensam på skolbiblioteket eftersom det är höstlov och bara SFI och vux som går i skolan. 
 
Då passade jag på att tända alla lampor, spela hög musik och ha parfym som jag inte får annars. 
 
Jag har städat lättlästhyllan. Det kan vara svårt med bokstavsordning för invandrarna och andra som läser lättläst, men ibland står böckerna med ryggen utåt! Det är nog mest de arabisktalande som råkar ställa in böckerna så, men är ändå konstigt. 
 
Jag tog en promenad med en kompis till Semestervägen. Alltid något när mina sociala medier fylls av resor... 
 
Ur dagboken 921103: Jag är nästan skrämd till döds. Tammy pratade med Anna Bogga igår. Hon sa att ASSE är väldigt upprörda och vill skicka hem oss. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Skönt att få gjort vissa saker när det inte finns elever på plats. Så du får inte ha parfym på jobbet? Det har jag aldrig hört talas om när det gäller en skola. Gäller det samma för eleverna? Jag vet ju hur mycket deo och parfym det kan lukta i omklädningsrummen...
Många som är ute och reser denna vecka ser jag på Facebook ja.

Svar: Ja, vissa saker är svåra att göra när det är folk där. Det är för en kollegas skull jag inte har parfym, vi har inget riktigt förbud trots att många har alldeles för mycket parfym...
Ylva

2022-11-03 @ 19:52:48
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Jag önskar det var parfymförbud på vårat jobb, tack o lov så har man eget rum iaf :) Men, förstår att dom som gillar parfym vill ha det..

Svar: Jag förstår att de som är känsliga mot lukter har svårt för parfym, vissa elever har alldeles för mycket för något riktigt förbud har vi inte.
Ylva

2022-11-04 @ 08:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0