Alex Schulman

Igår såg jag filmen Bränn alla mina brev som är baserad på en bok av Alex Schulman om hans morföräldrar. Jag tyckte att det var en jättebra, fin och sorglig film. 
 
Nu läser jag hans nya bok som är en roman, men med flera återkommande situationer som var med i filmen så det blir lite trassel i huvudet när jag ska hålla isär dem...
 
Jag läste nyligen en intervju med honom där han tycker att det är konstigt att folk inte fattar att han är en annan person än han var för femton år sedan när han var en elak bloggare. Jag tycker inte att det är konstigt för han har faktiskt genomgått en otrolig personlighetsförändring! Hans dåvarande fru Katrin Zytomierska är fortfarande osympatisk och har nyligen haft en stor fest med tema pimps and hoes där hennes barn kom utklädda till prostituerade... 
 
Idag har sotaren varit i stugan och jag har rensat spisen, för att han skulle komma fram, och lade allt på golvet i puben istället. 
 
Ur dagboken 921005: Jag hade ramlat ner från bussen så de trodde att jag skulle slå ihjäl mig. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Alla som har set filmen verkar tycka den är mycket bra. Klart att en person kan förändras under resans gång och det tror jag att vi alla gör. Sedan kan det vara mer markant hos vissa.

Svar: Det är hoppfullt att man kan förändras från elak till snäll. Jag har svårt att ändra uppfattning om människor men jag älskar verkligen Schulmans böcker och tror att han har ändrat sig på riktigt.
Ylva

2022-10-05 @ 20:52:04
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0